oy vey!tomfoot pisze:► Pokaż SpoilerTaa, terrorysta.rbit9n pisze:e, mnie się tylko śniło, że byłem w Paryżu.
Stream of consciousness
- rbit9n
- Ribitibi
Re: Stream of consciousness
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Meble (i orzeszki) dostarcza firma.wpk pisze:Miałeś ze sobą stół?

IKEA i w Wietnamie zagościła.
Rozumiem ostrzeżenie, rozumiem ban, ale żeby id razu kurwa komuś spojler zamontować??? Blaszak vel rycerz vel dupek kupił udziały w tym forumie czy co?tomfoot pisze:► Pokaż SpoilerTaa, terrorysta.rbit9n pisze:e, mnie się tylko śniło, że byłem w Paryżu.
- _13_jacek
- Solona Alicja
Re: RE: Re: Stream of consciousness
W okolicach Uci (na pn i wsch) jest Szczecin, ale też Moskwa, Ukraina, Podole...madebyzosiek pisze:Znaczy się w moich rejonach, wioska Paryż, gmina Pokój, opolskierbit9n pisze:e, mnie się tylko śniło, że byłem w Paryżu.
Można sobie popodróżować i szpanować...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A ja to kiedyś nawet we Warszawie byłem! Tej za Grójcem!
A ja w Ameryce. Tej pod Olsztynem. Żadne szaleństwo, powiadam wam.
Zastanawiam się czy w tej samej Warszawie byłem za Pragą i obok Włoch 
Czy ktoś kiedyś jechał na Koniec Świata przez Przezdupy i na Zimną Wódkę ?

Czy ktoś kiedyś jechał na Koniec Świata przez Przezdupy i na Zimną Wódkę ?
Ameryka pod Olsztynkiem to taka miejscowość, że gdyby nie tablice, to by jej nie było.
A propos Olsztynka: jeśli bawią Was skanseny, to warto odwiedzić. Byłem tam ze 20 parę lat temu, i z 5 lat temu, i 2 lata temu - ostatnio bardzo wiele się zmieniło dzięki dotacjom unijnym, został bardzo rozbudowany, powyposażano wnętrza, które można teraz zwiedzać.

A propos Olsztynka: jeśli bawią Was skanseny, to warto odwiedzić. Byłem tam ze 20 parę lat temu, i z 5 lat temu, i 2 lata temu - ostatnio bardzo wiele się zmieniło dzięki dotacjom unijnym, został bardzo rozbudowany, powyposażano wnętrza, które można teraz zwiedzać.