Places
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Places
Przecież ona też nie istnieje. Są tylko literki na forum. Tu i teraz.
- Owain
- Nasz Czelnik
Zosiek, Ty nie szafuj tymi browarami tak, bo dziś mam taką ochotę, a dopiero czwartek
A że we wtorek walnąłem trzy, to dziś nie mogę, choć poczułem dziś browarowe mgnienie wiosny. Chyba jednak alkoholizm 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Siedemnaście mgnień wątroby.
Można mnie zbanować. To się wpisze w logikę i tradycję fotograficznego forum.wpk pisze:Proponuję dyskusję: zbanować tomfoota czy darować mu forumowe życie?
Natomiast - jezeli nie można dyskutować o polityce, czy o religii - bo się takie dyskusje ciągną i nie kończą, to ja proponuje tez nie dyskutowac o aparatach, bo to się dopiero ciągnie i nie konczy i obraza wszystkich.
Dodano po 6 minutach 13 sekundach:
Nic, co od Najkoniarzy pochodzi nie może być dobrecz4rnuch pisze:Na Nikoniarzach jest taka jedna (pisana) zasada: nie pierdoczymy o polityce i o religii. I jest to jedna z niewielu fajnych rzeczy na tamtym forum. Nie mam nic przeciwko dyskusji, ale te o poli i reli mają to do siebie, że mogą się ciągnąć w nieskończoność a formuła forumowa wybitnie temu nie sprzyja. W realu przynajmniej można komuś dać z zęby a potem postawić kolejkę a tu najwyżej się obrazić i trollować wrzutki zdjęciowe oponenta. Na co to komu?

Nie naśladuj Najkoniarza żadnego, bo źle skończysz kolego

Jakies inne przykazania do deka logu?
Jak długo nikt do gardła sobie nie skacze, to można pogadać o wszystkim, wśród kulturnych ludzi może być to wręcz pasjonujące.
Na Nikoniarzach krew się leje (aż na pierwsze rzędy) przy dyskusji o gustach i kolorach.
Na Nikoniarzach krew się leje (aż na pierwsze rzędy) przy dyskusji o gustach i kolorach.
I tak to bywa, że ktoś niby "Chory", a tak po prawdzie to jedny zdrowyChory pisze:Jak długo nikt do gardła sobie nie skacze, to można pogadać o wszystkim, wśród kulturnych ludzi może być to wręcz pasjonujące.

To największy jajcarz i kpiarz we wsi.wpk pisze:Proponuję dyskusję: zbanować tomfoota czy darować mu forumowe życie?
Niech żyje nam!
Niech żyje!!! 

W tym całym realu nie lepiej pominąć bitkę i przejść od razu do napitki ?cz4rnuch pisze:W realu przynajmniej można komuś dać z zęby a potem postawić kolejkę a tu najwyżej się obrazić i trollować wrzutki zdjęciowe oponenta. Na co to komu?

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A w kauflandzie? A w lidlu? A w biedronce?nordenvind pisze:W tym całym realu nie lepiej pominąć bitkę i przejść od razu do napitki ?cz4rnuch pisze:W realu przynajmniej można komuś dać z zęby a potem postawić kolejkę a tu najwyżej się obrazić i trollować wrzutki zdjęciowe oponenta. Na co to komu?