Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Niestety film jest dla mnie niedostępny. Pewnie mam bana w lewackim internecie 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Albo w prawilnym TapaTalku.
W czym? 
Dodano po 3 minutach 14 strzałach znikąd:

Dodano po 3 minutach 14 strzałach znikąd:
Aaaaa, jeszcze miałem dodać- modlitwa jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Zalecam.vid3 pisze: ↑03 mar 2020, 20:15 ... maseczki i żele antybakteryjne nie pomogą nam w walce z koronawirusem, bo tylko modlitwa może ochronić ludzi.
Niektórym myśli o seksie łeb rozpierdalają.
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/ko ... tdCXkC_5dY
- rbit9n
- Ribitibi
i wszystko jasne. normalnie Radio Erywań.poinformowała wrocławska Gazeta Wyborcza. W jednym z kościołów podczas mszy ksiądz miał stwierdzić
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- no_gravity_Carlos
mnie tak tutaj nie ma ale tyram okrutnie bezgrawitacyjnie; poza tym Swieta Wielkiej Nocy Panskiej sie zblizaja szybkimi krokami i trzeba sie umartwiac i rozmyslac, wiec rozmyslam, i umartwiam litrami rumu z herbatka owocowa;
na pohybel zatracencom!;)
na pohybel zatracencom!;)
- vid3
- Kontakt:
Uczennica piątej klasy w Rawie Mazowieckiej zmarła z powodu powikłań pogrypowych.
Ministerstwo uspokaja - to nie był koronawirus.
Dodano po 29 strzałach znikąd:
To się nie liczy ...
Ministerstwo uspokaja - to nie był koronawirus.
Dodano po 29 strzałach znikąd:
To się nie liczy ...
Pomijając wypadki losowe jak walące się na głowy wiernych dachy kościołów to bym tą mądrość jednak nieco zawęził. Nie szkodzi ludziom w miarę rozsądnym, ale tym którzy całą wiarę pokładają w modlitwie jak najbardziej może zaszkodzić. Dość częste są przypadki gdzie ludzie zamiast iść do lekarza modlą się. Albo zależnie od wyznawanej wiary odmawiają transfuzji krwi. Takie przypadki można mnożyć.sandor pisze:...Aaaaa, jeszcze miałem dodać- modlitwa jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Zalecam.
- no_gravity_Carlos
to jeszcze nic, kolega co chwila wyglada od tygodnia przez okno i pyta czemu nie kreci sie jeszcze, bo juz 5 dni stoi i nie generuje mu tych skromnych 27k punciorow tygodniowo, i jak ja go mam pocieszac - biedny zuczek...