Słuchawki
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Słuchawki
Bo nam wpierdolisz jako prawilny katol?
tak to nie umim
- danz1ger
załatw Woytkowi wpkxpressowo rekolekcje. namiary tu: https://tvn24.pl/magazyn-tvn24/nie-bylo ... y,260,4527
Shoot First, Ask Questions Later.
jako rodzic, multirodzic w zasadzie zapytuję, czemu nienawidzicie dzieci swe posyłając je w gniazdo pedofilii i wynaturzenia? dorosłe chłopy latające w sukienkach, którym nie wolno pobzykać, to nawet na pierwszy rzut oka nie wygląda zbyt wesoło, na co liczysz rodzicu ćwierćmuzgi?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ja muszę jechać na te rekolekcje!
(Muszę, bo u bierzmowania nie byłem.)
(Muszę, bo u bierzmowania nie byłem.)
Księdze księdzami, ale prawdą jest, niestety, że pedofilia nie tylko tam się gnieździ.
Wg różnych (dość niepewnych, bo mało kto o tym szczerze mówi) danych, bardzo powszechna jest niestety pedofilia w rodzinie i wśród znajomych (ojciec, ojczym, wujek, przyjaciel domu, czasem starsze rodzeństwo), a także w innych miejscach, gdzie występują większe grupy dzieci - nie tylko kościół, ale też harcerstwo, chóry, grupy taneczne, gimnastyczne, trenerzy sportowi, wychowawcy w domach dziecka, na koloniach, itd., a także po prostu nauczyciele w szkołach. Mam nadzieję, że nie żłobki i przedszkola...
Dodano po 39 strzałach znikąd:
Moja prababcia nie mogła ścierpieć tego, że w rodzinie taki "żydek" rośnie.
Wg różnych (dość niepewnych, bo mało kto o tym szczerze mówi) danych, bardzo powszechna jest niestety pedofilia w rodzinie i wśród znajomych (ojciec, ojczym, wujek, przyjaciel domu, czasem starsze rodzeństwo), a także w innych miejscach, gdzie występują większe grupy dzieci - nie tylko kościół, ale też harcerstwo, chóry, grupy taneczne, gimnastyczne, trenerzy sportowi, wychowawcy w domach dziecka, na koloniach, itd., a także po prostu nauczyciele w szkołach. Mam nadzieję, że nie żłobki i przedszkola...
Dodano po 39 strzałach znikąd:
Ja nawet nie kszczony.
Moja prababcia nie mogła ścierpieć tego, że w rodzinie taki "żydek" rośnie.
- vid3
- Kontakt:
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Właśnie, bezbożniku jeden Ty.
- Owain
- Nasz Czelnik
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
Na ..uj słuchawki, jak można taki sprzęt do auta zapakować!