Places
Re: Places
Największe oszustwo XXI w. - ekologiczne samochody elektryczne.
Zważywszy na to, że wiek się zaczął nie szafowałbym tytułami.
Samochody elektryczne to póki co taka sama ściema dla lemingów, jak aparaty fotograficzne sony albo spodnie rurki i przykrótkie garniturki.
Samochody elektryczne to póki co taka sama ściema dla lemingów, jak aparaty fotograficzne sony albo spodnie rurki i przykrótkie garniturki.
- Owain
- Nasz Czelnik
A kto to są lemingi? Chodzi o te miłe gryzonie? Ale jaki to ma związek z samochodami...tomfoot pisze:Samochody elektryczne to póki co taka sama ściema dla lemingów...

Sowy nie są tym, czym się wydają...
I jeszcze elektryczne żelazko, to wszystko dziełem Lucyfera jest .... 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Otóż to!nordenvind pisze:I jeszcze elektryczne żelazko, to wszystko dziełem Lucyfera jest ....
- Owain
- Nasz Czelnik
No, ba! te nieelektryczne przecież mają duszę. Więc innymi grzech prasować.nordenvind pisze:I jeszcze elektryczne żelazko, to wszystko dziełem Lucyfera jest ....

Wykształcenie jest złem. Po co za dużo wiedzieć? Wykształcony człowiek nie jest miły ani Panu, ani Plebanowi. Bogobojny człek, co innego! Medycyna? leki? Jak mawiali u nas na wsi, jak ma wyzdrowieć, wyzdrowieje, a jak nie, znaczy tak było pisane. Higiena? Wygoda? Wszak sam słyszałem na naukach przedmałżeńskich, że tampony to wymyśliła zachodnia zgniła mafia aborcyjna, bo tampony pobudzają młode dziewczęta seksualnie, co w prostej linii prowadzi do aborcji (nie żartuję, na własne uszy słyszałem!). Dzieciaków trza narobić jak najwięcej, to Panu i Ojczyźnie miłe jest! A jak dutków nie staje, no to... wysłać pacholę one po drwa do lasu, może je co zeżre albo w przerębel wpadnie.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Pozwolę sobie powtórzyćwpk pisze:Otóż to!nordenvind pisze:I jeszcze elektryczne żelazko, to wszystko dziełem Lucyfera jest ....

To jest kurde bardzo zabawne w zestawieniu z cycatą:Owain pisze:...Wykształcenie jest złem. Po co za dużo wiedzieć? Wykształcony człowiek nie jest miły ani Panu, ani Plebanowi. Bogobojny człek, co innego! Medycyna? leki? Jak mawiali u nas na wsi, jak ma wyzdrowieć, wyzdrowieje, a jak nie, znaczy tak było pisane. Higiena? Wygoda? Wszak sam słyszałem na naukach przedmałżeńskich, że tampony to wymyśliła zachodnia zgniła mafia aborcyjna, bo tampony pobudzają młode dziewczęta seksualnie, co w prostej linii prowadzi do aborcji (nie żartuję, na własne uszy słyszałem!). Dzieciaków trza narobić jak najwięcej, to Panu i Ojczyźnie miłe jest! A jak dutków nie staje, no to... wysłać pacholę one po drwa do lasu, może je co zeżre albo w przerębel wpadnie.
A co do elektryczności, to że największa w XXI, to jednak lekkie nadużycie z pozycji aktualnego roku.Owain pisze:Mam propozycję. Może jednak damy spokój z polityką, bo niektórzy maja tutaj zdanie dokładnie odwrotne, a czytając powyższe czuje się, jakby ktoś mnie przekonywał, że Ziemia jest płaskim dyskiem opartym na czterech krokodylach.
Ale i nie sądziłem, że się z Metą zgodzę. Bo zadymę wokół elektrycznych kółek uważam za całkiem śmieszną ściemę.
Lemingi najlepiej czują się w grupie. Mają wspólne poglądy i brak własnego zdania. Są wowczas wyjatkowo zadziorne.
Przelewają z pustego w próżne te same frazesy. Nie mając argumentów chwytają się Boga, którego przeciez nie ma. Podkreślają znaczenie wykształcenia, które zdobyli w poślednich jednostkach naukowych. Na końcu wracają do swoich norek w blokach, które splacac będą przez 30 lat.
Lombard - Taniec pingwina na szkle - definicja leminga doskonala.
Dodano po 1 minucie 11 sekundach:
PS.
Dzieki za zmianę opisu/rangi. W sumie lepiej chodzić w dzwonach, niż być dzwonem.
Przelewają z pustego w próżne te same frazesy. Nie mając argumentów chwytają się Boga, którego przeciez nie ma. Podkreślają znaczenie wykształcenia, które zdobyli w poślednich jednostkach naukowych. Na końcu wracają do swoich norek w blokach, które splacac będą przez 30 lat.
Lombard - Taniec pingwina na szkle - definicja leminga doskonala.
Dodano po 1 minucie 11 sekundach:
PS.
Dzieki za zmianę opisu/rangi. W sumie lepiej chodzić w dzwonach, niż być dzwonem.
hehe - właśnie się skapnąłem, że i u mnie nastąpiły zmiany opisowe.tomfoot pisze:...Dzieki za zmianę opisu/rangi. W sumie lepiej chodzić w dzwonach, niż być dzwonem.