Psychoterapia

off-duty
ODPOWIEDZ
puch24

Re: Meliszipak

Post autor: puch24 »

cz4rnuch pisze:
puch24 pisze:...Mam zainteresowania techniczne, ale na studia techniczne nie starczyło mi cierpliwości i sumienności...
Może czas na drugie podejście. W tej chwili na moją Alma Mater dostać się łatwiej niż do kina w środku tygodnia a przepychają dosłownie wszystkich, którzy sami nie zrezygnują.
W tej chwili na pewno nie. Mam co innego na głowie.
Sorry za off topic.
Tom4sz

Re: Meliszipak

Post autor: Tom4sz »

cz4rnuch pisze: Właśnie kupiłem buty do biegania. Niby zmierzyłem w sklepie ale w domu zmieniłem skarpetki i trochę jakby uwierają. Sam nie wiem. Wypiję lampkę czerwonego, bo po tym lepiej mi się myśli, i się zastanowię czy nie zwrócić.
Koniecznie wymień na większe. Jak zaczniesz w przyciasnych biegać, to sobie krzywdę zrobisz. I złażące paznokcie to będzie najmniejszy wymiar kary.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Re: Psychoterapia

Post autor: Owain »

Co to za temat? Ja nie zakładałem!? Kto mnie to uczynił?!
Sowy nie są tym, czym się wydają...
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Tomku, prawdopodobieństwo, że zacznę jest bardzo małe ale czuję się ostrzeżony. Dzięki :)

PS Jak to napisał jeden z kolegów, trochę sobie yaycuję. Buty mi dobrali w sklepie chyba profesjonalnym (nazwy nie podam by zła moderacja mnie nie wykasowała). Aż byłem trochę zdenerwowany, że tyle trwają te wszystkie zabiegi łącznie z video analizą faz ruchu moich koślawych kończyn dolnych. Wytłumaczyli mi też, że raczej powinien być trochę większy rozmiar. Tyle, że ja lubię jak ktoś inny nie ma racji więc w domu przymierzyłem buty w skarpetach z owczej wełny i okazuje się, że są za małe :) Gdyby nie to, że za dwa miechy chcę się ładnie prezentować w kąpielówkach to bym się chyba nie zdecydował na te wszystkie wyrzeczenia.
Owain pisze:Co to za temat? Ja nie zakładałem!? Kto mnie to uczynił?!
Wrogowie Waszej Królewskiej Mości, królu Julianie.
puch24

Wydzieliłem z galerii Meliszipaka, bo zrobił się za duży psychoterapeutyczny offtop.
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Napisał wróg Waszej Królewskie Mości, wspaniały królu.
puch24

Tak, jam to uczynił, coby wejść Ci w szkodę, o Niewierny!
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

cz4rnuch pisze:...(nazwy nie podam by zła moderacja mnie nie wykasowała). (...) więc w domu przymierzyłem buty w skarpetach z owczej wełny...
Właściwy post we właściwym temacie :D Chciałem Ci polecić idealne rozwiązanie podwodne, ale popłynąłeś ;P

Dodano po 44 sekundach:
ps. robi się dziwnie. Chyba czas na bany :D ;)
Tom4sz

Post autor: Tom4sz »

To ja już pójdę. :?
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Napisałem "bany"? Kurde, chodziło o banany!!
ODPOWIEDZ