Alkohole i fenole
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Alkohole i fenole
Takie masz prawo:) Ja tam Cię wypatruję, by podać Ci dłoń. Ale fotograficznie, to my się chyba nie dogadamy:) Albo inaczej, wstań, wyjdź, blok 11, masz ze 100 metrów. Żona na imprezie, siedzę sam, piwo mam;) Wpadnij
Włączam domofon 
Sowy nie są tym, czym się wydają...
-
cz4rnuch
Wygląda smakowicie (jak wszystkie afrykańskie królowe) choć ja na piwku się nie znam i wszystkie mi smakują tak samo. Wczora, też przy alku, mnie olśniło i zamiast kupować jakiegoś chujowego kompakta od Nikona wymyśliłem sobie, że nabędę kamerkę sportową z selfi stikiem a potem ją opylę. W 4K nawet nagrywa (ponoć lepiej od gopro) a obudowa podwodna do tego chińczyka tania jak barszcz. Skoro to ma być tylko do filmów to po co w ogóle zastanawiałem się nad aparatem. Geniusz.
- rbit9n
- Ribitibi
he, he. masz taką samą drogę. a wyjść nie mogę, bo serial idzie w TV.Owain pisze:Takie masz prawo:) Ja tam Cię wypatruję, by podać Ci dłoń. Ale fotograficznie, to my się chyba nie dogadamy:) Albo inaczej, wstań, wyjdź, blok 11, masz ze 100 metrów. Żona na imprezie, siedzę sam, piwo mam;) WpadnijWłączam domofon
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- Owain
- Nasz Czelnik
Zawsze można nabyć ołówek i notatnik.
Dodano po 35 sekundach:
Piter, to co, mam wziąć piwko i wyjść na solo?;)
Dodano po 35 sekundach:
Piter, to co, mam wziąć piwko i wyjść na solo?;)
-
cz4rnuch
Spotkajcie się na skajpie. Ja tak czasami piję z bratem. A ołówek i notatnik już mam. Kobieta mi z Francji Moleskina przywiezła. Taki ładny i różowy(pewnie jedyny z promocji), że aż się boję w nim coś nabazgrać.
- Owain
- Nasz Czelnik
Pietrek, włączyłem domofona
Wpadniesz? 11/31 
Dodano po 23 minutach 55 sekundach:
No i typowe. Pietrek nie zaglądną, choć wypucowałem mieszkanko. Wpk boi przyjechać, cz4rnuch boi zadzwonić, tak samo jak Ligo, szczęściem Puchu podał via telefon kiedyś. Aleście strachliwi!
Dodano po 23 minutach 55 sekundach:
No i typowe. Pietrek nie zaglądną, choć wypucowałem mieszkanko. Wpk boi przyjechać, cz4rnuch boi zadzwonić, tak samo jak Ligo, szczęściem Puchu podał via telefon kiedyś. Aleście strachliwi!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Kurwa! Ty tam! Miałeś być w kinie!
Tymczasem widzę, żeś baby spił i z balkonu spuścił, a teraz u aptekarza ratunku szukasz.
Tymczasem widzę, żeś baby spił i z balkonu spuścił, a teraz u aptekarza ratunku szukasz.
- Owain
- Nasz Czelnik
Baby siedzą na mieście. Ja siedzę z psychicznym jamnikiem 
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Rozumiem. Pies chiczny potrzebuje laudanum. Aptekarz potrzebny od zaraz.
- Owain
- Nasz Czelnik
Zuzka biedna jest 
Dodano po 1 minucie 24 sekundach:
Ale fajne szelki dostałem wczoraj na imieniny!
Dodano po 1 minucie 24 sekundach:
Ale fajne szelki dostałem wczoraj na imieniny!