Ludzie nie chcą Korwina, odrzucili jego pomysły, nawet parokrotnie....Ligo pisze: Lenin na szczęście już nie.
Wypadałoby to uszanować

"bezpłatnie"

Ludzie nie chcą Korwina, odrzucili jego pomysły, nawet parokrotnie....Ligo pisze: Lenin na szczęście już nie.
Ależ szanuję to! Co prawda wolę samodzielnie dysponować swoimi pieniędzmi, jeśli jednak ktoś ma życzenie, by circa about 80% pensji zabierało mu państwo opiekuńcze, to jego sprawa. Dziwi mnie tylko, że komuś fakt ten sprawia przyjemność. Szanuję to, chociaż kompletnie nie rozumiem.nordenvind pisze:Wypadałoby to uszanować
+1Ligo pisze:Ależ szanuję to! Co prawda wolę samodzielnie dysponować swoimi pieniędzmi, jeśli jednak ktoś ma życzenie, by circa about 80% pensji zabierało mu państwo opiekuńcze, to jego sprawa. Dziwi mnie tylko, że komuś fakt ten sprawia przyjemność. Szanuję to, chociaż kompletnie nie rozumiem.nordenvind pisze:Wypadałoby to uszanować
To chyba jesteś trochę niekonsekwentny, chcesz się naprawdę przeprowadzić do Czech, o ile dobrze pamiętam ?Ligo pisze:Ależ szanuję to! Co prawda wolę samodzielnie dysponować swoimi pieniędzmi, jeśli jednak ktoś ma życzenie, by circa about 80% pensji zabierało mu państwo opiekuńcze, to jego sprawa. Dziwi mnie tylko, że komuś fakt ten sprawia przyjemność. Szanuję to, chociaż kompletnie nie rozumiem.nordenvind pisze:Wypadałoby to uszanować
No kurna, wiedziałem że ktoś musi prowadzić moją teczkę. O Czechach faktycznie bąknąłem gdzieś dawno temu, nie przywiązując do tego specjalnej uwagi. A teraz wszystko wychodzi.nordenvind pisze:To chyba jesteś trochę niekonsekwentny, chcesz się naprawdę przeprowadzić do Czech, o ile dobrze pamiętam ?
Oni są również państwem opiekuńczym