W poszukiwaniu Św. Grilla

wszystko, co chcielibyście wiedzieć o technice, ale boicie się zapytać
ODPOWIEDZ
samek

Re: W poszukiwaniu Św. Graala

Post autor: samek »

cz4rnuch pisze: 14 sie 2018, 11:50 ...ale to pewnie Saskłaczo wie coś więcej na ten temat...
To mnie dopiero uświadomiło w temacie co mnie uwiera i wqrwia (sorki ofkors bom dobrze wychowany przez tatusia).
Dopóki ten durny saskłaczo będzie widniał w moim koncie, to tyleście mnie widzieli.
Nie ma zgody mojej na zabawę adminów takim że sposobem. Humoru brak i tyla.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Już nie widnieje.
samek

wpk pisze: 14 sie 2018, 17:59Już nie widnieje.
I tak qrna ma być! No!
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Nie krzycz.
samek

PHI!!!
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Został golas. W sumie też pasuje.
samek

cz4rnuch pisze: 14 sie 2018, 11:50 W sprawie D800 było trochę gównoburzy na najkoniarzach. Sporo osób się skarżyło na wibrujące lustro i AF z niektórymi stałkami. No, ale to pewnie Saskłaczo wie coś więcej na ten temat...
No niestety muszę Cię zawieść. Wiem nic. Znaczy może i na nikoniarzach o tym pisali, ale ja o tym nie wiem. Po AO olałem ich, a wróciłem na chwilę mniej więcej w okresie psionicznych w cafe, a potem znów ich olałem. No zaglądnąłem parę razy w związku z giełdą, ale to g warte. Mało się dzieje. Nikt nie sprzedaje 85 1.4d.
cz4rnuch pisze: 14 sie 2018, 18:05 Został golas. W sumie też pasuje.
No!
cz4rnuch

Ty byś tarpana w jednym ręku utrzymał więc nic dziwnego, że Ci D800 nawet nie drgnie w dłoni. A 85D nie sprzedają, bo poszła fama, że po doklejeniu sreberka od Milki idzie go podłączyć do nowego bezlustra Nikona.
samek

cz4rnuch pisze: 14 sie 2018, 18:15 ...poszła fama, że po doklejeniu sreberka od Milki idzie go podłączyć do nowego bezlustra Nikona.
Te... - Ty ostrzegaj!
Rzuciłem się do kosza i przegrzebałem zanim się skapłem, że i Milki nie jadłem, a i bezlustra nie kupuję.
cz4rnuch

Ostrzegam. Jeśli się to rozniesie to ceny obiektywów D poszybują do cen Lajków.

PS Chyba mnie ktoś włączył jakąś subskrypcję, bo maile mi wyskakują co chwila z info, że samek coś krzyczy.
ODPOWIEDZ