Places

zdjęcia i o zdjęciach - bez dogmatu
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Re: Places

Post autor: wpk »

No tak, w dobie męskiej mody typu marynarka wpuszczona w bokserki i do tego np. różowa torebka, to się nie dziwię. Tylko ciekawe, kiedy powstaną kina z pionowymi ekranami i pivot w telewizorach. Tymczasem pewnie fotele w kinach zaczną do ścian przykręcać.

Dodano po 2 minutach 33 sekundach:
Ligo pisze:
wpk pisze:Ligo Was wkręca na coraz wyższe obroty. On to zdjęcie zrobił z kumina tego bejzmentu. Albo nawet z Cumminsa.
Zaraz tam wkręcanie... Gazować to ja swojego Cumminsa 15 litrów, a nieSzanowne Kolestwo.
No, chyba że będzie sytuacja i Sz. P. Kolestwo zgłosi się na ochottnika, to będziemy gazować do oporu.
Ligo, "Towarzystwo" brzmi znacznie lepiej. Powiedziałbym nawet, że kozacko.
Francisco

Post autor: Francisco »

Ja nie drukuje. A zdjecia do internetu sa... do internetu.
Chory

Post autor: Chory »

Zgoda. Ale Twoje zdjęcia na blogu to jak jedzenie pincetą - za cholerę nie czuć smaku.
Francisco

Post autor: Francisco »

no nie są wysmakowane, przyznam. ale chuj, tak fotografuję. co Pan zrobisz? przecież nie będę sie uczył od nowa; przyjdzie mi z tym żyć. a kto wie, może też mi kto kiedy pomnik postawi jak Tobie w stylu Chory je de best?
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

wpk pisze: Ligo, "Towarzystwo" brzmi znacznie lepiej. Powiedziałbym nawet, że kozacko.
Bluźnisz. "Towarzystwo" kojarzy się z towarzyszami, towarzyszem Dzierżyńskim itd. Kozacy zresztą też są podejrzani, wiesz, tryzub wrażo w polski bok zatopion. :mrgreen:
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Francisco pisze:no nie są wysmakowane, przyznam. ale chuj, tak fotografuję. co Pan zrobisz? przecież nie będę sie uczył od nowa; przyjdzie mi z tym żyć. a kto wie, może też mi kto kiedy pomnik postawi jak Tobie w stylu Chory je de best?
Jeden szedł boso, a drugi w milczeniu?
Chory

Post autor: Chory »

Francisco pisze:no nie są wysmakowane, przyznam. ale chuj, tak fotografuję. co Pan zrobisz? przecież nie będę sie uczył od nowa; przyjdzie mi z tym żyć. a kto wie, może też mi kto kiedy pomnik postawi jak Tobie w stylu Chory je de best?
Dobrze wiesz, że chodzi mi o wielkość zdjęć.
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Francisco pisze:...kto wie, może też mi kto kiedy pomnik postawi jak Tobie w stylu Chory je de best?
Jak zasłużysz to postawię. Tzn. może i zasłużyłeś, ale nie znam więc się nie wypowiadam. Kiedyś widziałem na nikoniarzach fajne "polaroidy" niejakiego Franka i bardzo mi się podobały. No, ale Franek to nie Francisco. A Chory je de best obiektywnie.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

A może kopiec usypać?

Obrazek
puch24

Post autor: puch24 »

Komu? Kościuszko już ma.