Les choses de la vie
Re: Les choses de la vie
Jeśli na górze, to wtedy woda musi się lać. Dana woda podlegająca ciśnieniu, napotykając na otwór czyli szczelynę, wypływa. Praw fizyki pan nie zmienisz i nie bądź pan głąb.
No chyba, że robota prywatna. Po francusku trawaj priwe. To zmienia postać rzeczy.
No chyba, że robota prywatna. Po francusku trawaj priwe. To zmienia postać rzeczy.
To była taka scenka kabaretowa do śmichu, bo wszyscy teraz lubią się pośmiać. Ale było i koniec. A teraz jak ktoś się zacznie śmiać, ten dostanie w ryj.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A jak dostanie to już może? Przez łzy?
Alternatywne zakończenie: "... bo wszystkie co i raz lubiem sie pośmiać..."
Niestety, moją dzisiejszą chose de la vie jest PITolenie. Zawsze zostawiam to na najostatniejszą chwilę. I nie umiem się tego oduczyć.
Niestety, moją dzisiejszą chose de la vie jest PITolenie. Zawsze zostawiam to na najostatniejszą chwilę. I nie umiem się tego oduczyć.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Dnia pierwszego maja deszczyk pada równo - raz spadnie na papier, drugi raz na gówno...
Ale u mnie słońce, chmurki, wiatr - deszczu nie ma.
Ale u mnie słońce, chmurki, wiatr - deszczu nie ma.
U mnie tak samo. Nie pada. Czasem świeci. Ale ciągle piździ jak w TPI. 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
W sumie to nie wiem, czemu w TPI miałoby piździć bardziej, niż w TBU - to tylko 16 km.
Ktoś tu pisał wcześniej, że jak piździ, to musowo w TPI. Pewnie o te literki chodziło. W TBU to... co to ja miałem nie powiedzieć i ugryźć się w język? 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
No powiedz, powiedz, ale nie gryź się bo będziesz bełkotał. 

Buuuuu!