* stone - miara wagi, używana w UK do ważenia ludziów. 14 funtów.
Qurde ale psychol heheOwain pisze:Szanowni!
Tak sobie pomyślałem, a co pomyślałem, to napiszę.
Niektórzy zaczynają narzekać (i ja też gdzieś tam;), że 'nic się nie dzieje'. Że na forum śnieg z deszczem i wieje.
A ja Wam napiszę tak: Forum jest młode, trudno, by ruszyło z kopyta, z tempem obłędnym jak byk ugryziony przez gza w dupsko. Bo byśmy wówczas nie ogarnęli. Ponadto forum tworzą ludzie. Ludzie, którzy mają takie same możliwości zakładania tematów, pisania postów. Forum zostało pomyślane, by zamiast wypocin o kotlecie zaproponować coś z około-fotograficznej (i nie tylko) kultury i sztuki. By było miejscem spotkań ludzi wrażliwych i zabawnych, z dystansem i didaskaliami, o winie i meloniku. O dupie i cyckach Maryni. Do moich milusińskich z forum CP napiszę, że nawet jeśli nie robicie zdjęć, to dział Deco Art'u daje pole do przemyśleń, zamyśleń i rozmyśleń. Brać, zakładać tematy, prezentować prace, choćby na szydełku czy insze grafiki oraz fiki miki. Forum zostało założone dla takich, co robią zdjęcia od 187 lat (jak wpk) i dla takich jak ja, co rawy woła (hop! hoop!) od 1,5 roku. Więc apeluję do tych z mniejszym doświadczeniem, co nie wrzucają zdjęć, bo tu ahabskie cudeńka, jak i do tych ahabów, co nie chcą kalać swych arcydzieł na 'niepoważnym' forum: Weźcie "Niepierdol". Rbit9n załatwi Wam bez recepty i za pół ceny
Ja wiem, że jest zima i nowych zdjęć się nie chce robić, ale jak mawiał klasyk: jest zima, to musi być zimno. I ciemno po 15tej;) Ale to żadna wymówka, bo fajna fotę można i w toalecie zrobić. Gotujemy się we własnym sosie? Ja o forum powiadomiłem, bym nie skłamał, ze 50 osób. A Wy? Ilu znajomym daliście znać?
Nie pytajcie, co Wasze forum może zrobić dla Was, ale co Wy możecie zrobić dla Waszego foruma!
Tak, że tegesss majonesss
Where is Michael?
Where is Mark?
Where is Mathew
Now it's getting dark?
Where is John? They are all out back
Under fifteen feet of pure white snow
Would you please put down that telephone
We're under fifteen feet of pure white snow
do dzieła, lenie;)
Wasz ólóbiony Eskimos - Owik;p
Nie mam znajomychOwain pisze: (...)