Rowerowe dyr-dymały
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
Re: Rowerowe dyr-dymały
Znaczy sie, miałem okazje przejechać się na legendzie. No prosze, człowiek cały czas się uczy, prawie jak pewien prezydent

Ja bym chętnie posłuchał o pampersie. Ile czeba mieć sztuk i różne takie praktyczne informacje od Mecenasa. Czy to rzeczywiście jedyna opcja.
- vid3
- Kontakt:
Ostatnio też żem sobie przypiekł część siedzącą.
Z ciekawości wiedzę na temat powyższy posiąś się prosi.
Z ciekawości wiedzę na temat powyższy posiąś się prosi.
- rbit9n
- Ribitibi
portki z pieluchą trzebaby ze dwie minimum, jedna w praniu, druga w jechaniu.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- no_gravity_Carlos
Ja już o pampersie pisałem, Małgo prosiła.
Co do ilości to im więcej tym lepiej. Ja mam 5 par obcisłych krótkich, trzy pary obcisłych długich i jeszcze trzy pary krótkich, które są obcisłe, ale pełnią spodnią rolę pod luźniejsze ciuchy wierzchnie. Jak już lycra zaczyna tracić elastyczność to wymieniam na nowe, ale to nawet przy moim dość intensywnym użytkowaniu zabiera mi kilka lat.
Co do ilości to im więcej tym lepiej. Ja mam 5 par obcisłych krótkich, trzy pary obcisłych długich i jeszcze trzy pary krótkich, które są obcisłe, ale pełnią spodnią rolę pod luźniejsze ciuchy wierzchnie. Jak już lycra zaczyna tracić elastyczność to wymieniam na nowe, ale to nawet przy moim dość intensywnym użytkowaniu zabiera mi kilka lat.
Mnie chyba już gugiel zaszufladkował, bo dziś pijem se z Aneczką winko do yutubka a tu co chwila jakaś pani mnie opowiada dlaczego wybrałą hardtejla. Na stronkach ostatnio wyświetlają mi się tylko dętki, pampersy, kaski, zegarki i bidony a na mejlu to już szkoda gadać. Na pocieszenie mam tylko to, że dziś mnie burza złapała i tak mi rower zmoczyło, że przestał skrzypieć. Pewnie na dzień czy dwa, ale ojciec obiecali czyścidła i oleje więc gdy się już pofatyguję to nie będzie wstydu na dzielni.
Woda całkiem nieźle smaruje, ale szybko wysycha.
W poniedziałek powinienem był posmarować po niedzielnych 130 km, ale coś tam jeszcze było, a rower i tak był nieumyty po górach. Objechałem Wrocław wałami przeciwpowodziowymi, bo na szutrze było głównie słychać opony. Końcówka po twardym i łańcuch już piszczał, po wizycie na myjce przestał, ale w domu i tak oleju zadałem.
W poniedziałek powinienem był posmarować po niedzielnych 130 km, ale coś tam jeszcze było, a rower i tak był nieumyty po górach. Objechałem Wrocław wałami przeciwpowodziowymi, bo na szutrze było głównie słychać opony. Końcówka po twardym i łańcuch już piszczał, po wizycie na myjce przestał, ale w domu i tak oleju zadałem.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Karol, chciałeś dupę uprasować żelazkiem?

- no_gravity_Carlos
swojej nie, wogole na to nie wpadlem, ale ja nie ogladam netsyfow