Stream of consciousness
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Stream of consciousness
Samek, mnie ostatnio też nie chciał zaprosić, ale spuściłem to na karb tego, że wstydliwy
A tu wychodzi, że skąpy!

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Aha... To teraz czekam, aż zaprosita się do siebie nawzajem.
-
samek
Spoko. Damy radę. Rozbijemy mu się pod bramą i urządzimy ostentacyjną impręOwain pisze:Samek, mnie ostatnio też nie chciał zaprosić, ale spuściłem to na karb tego, że wstydliwyA tu wychodzi, że skąpy!
![]()
Ajajajaj... Się przejąłemwpk pisze:No wiesz... Za takie pieprzenie masz u mnie minus.
-
nordenvind
Przy okazji kombatanckich wspomnień o walce z urzędnikami imigracyjnymi przypomniały mi się moje potyczki.
Ostatecznie wizy nigdy nie dostałem, USA podziwiałem jedynie przez rzekę Niagara z kanadyjskiego Niagara Falls.
Znajomi z lepszymi papierami skoczyli sobie nawet przez most po tańsze fajki i filmy Kodaka
Ostatecznie wizy nigdy nie dostałem, USA podziwiałem jedynie przez rzekę Niagara z kanadyjskiego Niagara Falls.
Znajomi z lepszymi papierami skoczyli sobie nawet przez most po tańsze fajki i filmy Kodaka
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Widzę, że wraca motyw słynnej wycieraczki...samek pisze:Spoko. Damy radę. Rozbijemy mu się pod bramą i urządzimy ostentacyjną imprę
OK, tylko tym razem przywieźcie ze sobą alkohol, żeby Ania wreszcie mogła wypić za dużo.
Bo poprzednio faktycznie się nie dało - goście przyjechali z niczym, a nasz zapas był szczupły - przepraszam i ubolewam.
-
cz4rnuch
Pewnie Greenpoint Ci się marzył. Przyznaj się.nordenvind pisze:...Ostatecznie wizy nigdy nie dostałem...
-
samek
Jeszcze chwila, a uwierzę, że Ty to na poważnie.wpk pisze:Widzę, że wraca motyw słynnej wycieraczki...samek pisze:Spoko. Damy radę. Rozbijemy mu się pod bramą i urządzimy ostentacyjną imprę
OK, tylko tym razem przywieźcie ze sobą alkohol, żeby Ania wreszcie mogła wypić za dużo.
Bo poprzednio faktycznie się nie dało - goście przyjechali z niczym, a nasz zapas był szczupły - przepraszam i ubolewam.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
- _13_jacek
- Solona Alicja
Co to ostre rzeźnie mają co poniektórzy?
Ostrzeżenia: 1
Ze rzeźnik pierwsza klasy

Dodano po 4 minutach 5 sekundach:
Po za tym trucka dawno nie było...
...za krzaciorków bo krzaciorkach fajnie je

Ostrzeżenia: 1
Ze rzeźnik pierwsza klasy
Dodano po 4 minutach 5 sekundach:
Po za tym trucka dawno nie było...
...za krzaciorków bo krzaciorkach fajnie je
"wogrodachpamięciwpałacusennychmarzeń"
-
nordenvind
Tyle pięknych miejsc jest tam poza Greenpointemcz4rnuch pisze:Pewnie Greenpoint Ci się marzył. Przyznaj się.nordenvind pisze:...Ostatecznie wizy nigdy nie dostałem...
Od pewnej części rodaków również lepiej trzymać się z daleka.
To były dziwne czasy, 30% mojej klasy licealnej wyjechało na stałe do USA.
Teraz to jest śmieszne, ludzie jeżdżą tam służbowo, turystycznie, na zakupy...