W poszukiwaniu Św. Grilla
Re: W poszukiwaniu Św. Graala
czołem
jaki uszczelniony (water resistant lub weather sealed) aparat (najlepiej kompakt, ew. bezlustro) ma pewny, trafiający AF, dobrą serię i obiektyw z ogniskową gdzieś w okolicy 28-35, robi ładne zdjęcia i nie kosztuje wchuj?
jaki uszczelniony (water resistant lub weather sealed) aparat (najlepiej kompakt, ew. bezlustro) ma pewny, trafiający AF, dobrą serię i obiektyw z ogniskową gdzieś w okolicy 28-35, robi ładne zdjęcia i nie kosztuje wchuj?
- vid3
- Kontakt:
rzadko fotografuję ładne rzeczy
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
F-szelki dóh... Maciek??? Ależ Ci broda urosła!
PS Ricoha macałeś?
PS Ricoha macałeś?
nie macałem
ale uszczelnień nie ma żadnych
z Coolpixa A jestem kontent - to odpowiednik tego Ricoha, tylko słabsze b&w robi za to ponoć lepszy kolor
generalnie oswoiłem się już z nim
AF lepszy bym chciał. ostatnio dynamiczniejsze tematy niż zwykle fotografowałem i niestety zaniemógł..
jak z AF w GR3? lepszy niż w dwójce?
ale uszczelnień nie ma żadnych
z Coolpixa A jestem kontent - to odpowiednik tego Ricoha, tylko słabsze b&w robi za to ponoć lepszy kolor
generalnie oswoiłem się już z nim
AF lepszy bym chciał. ostatnio dynamiczniejsze tematy niż zwykle fotografowałem i niestety zaniemógł..
jak z AF w GR3? lepszy niż w dwójce?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Dwójki nie miałem... Ale chyba gorszy niż w A9...
- Owain
- Nasz Czelnik
Ale chcesz na deszczu czy pod wodą? Bo jak pod wodą to najlepiej obudowa podwodna meike do używanego a6000. Powinieneś się zmieścić w 2300.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
na deszczu i w błocie
pancerności jakiejś większej generalnie chcę
nie musi mi to służyć za podstawkę pod lewarek do samochodu, ale żeby nie było strachu tego wyjmować z torby na deszczu właśnie, jak również wrzucać do tej torby, gdzie walają się klucze jakieś, długopisy itd.
pancerności jakiejś większej generalnie chcę
nie musi mi to służyć za podstawkę pod lewarek do samochodu, ale żeby nie było strachu tego wyjmować z torby na deszczu właśnie, jak również wrzucać do tej torby, gdzie walają się klucze jakieś, długopisy itd.
- vid3
- Kontakt:
w Polsce
ale zmiany klimatyczne idą..
ale zmiany klimatyczne idą..