Dywagacje o zakupie A7
Re: Dywagacje o zakupie A7
Po 1,5 mieszku(a) niepicia Sigma zmusiła mnie do sięgnięcia po flaszkę. Do chuja punka liczyłem na 35/2 lub trochę większe 35/1.4, ale się troszku przeliczyłem. Już zamierzałem zlać swoją babę, bo wiadomo, że jak się ich nie bije to im wątroba gnije, ale się powstrzymałem i postanowiłem was zapytać. Panowie i Panie, potrzebuję przepięknej 35ki, takie co wbije w ziemię, ale bez udania się do bociana. Interesują mnię tylko opcje bezkompromisowe. Co polecacie?
PS Przy okazji postanowiłem się pochwalić, że samo odstawienie alku (bez diety i pajacyków) odchudziło mnie o 2 kilosy. Nie spodziewałem się, że to aż tak zadziała. Alkohol wrogiem prawdziwego mężczyzny.
PS Przy okazji postanowiłem się pochwalić, że samo odstawienie alku (bez diety i pajacyków) odchudziło mnie o 2 kilosy. Nie spodziewałem się, że to aż tak zadziała. Alkohol wrogiem prawdziwego mężczyzny.
Jupiter 12, 2,8/35
Mir-24N, 2/35
Vivitar 1,9/35
Wszystkie stylowe.
Mir-24N, 2/35
Vivitar 1,9/35
Wszystkie stylowe.

7artisans 2/35 ok!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Głęboko poruszyła mnie Twoja cz4rn4 tr4gedi4.cz4rnuch pisze: ↑03 mar 2018, 00:54 Po 1,5 mieszku(a) niepicia Sigma zmusiła mnie do sięgnięcia po flaszkę. Do chuja punka liczyłem na 35/2 lub trochę większe 35/1.4, ale się troszku przeliczyłem. Już zamierzałem zlać swoją babę, bo wiadomo, że jak się ich nie bije to im wątroba gnije, ale się powstrzymałem i postanowiłem was zapytać. Panowie i Panie, potrzebuję przepięknej 35ki, takie co wbije w ziemię, ale bez udania się do bociana. Interesują mnię tylko opcje bezkompromisowe. Co polecacie?

Dlatego proponuję ludziom dobrej, forumowej woli zrzutkę na tego bociana dla Ciebie, najdroższy B4mbo nasz.
Podaj numer konta i niech każdy wpłaca, a kupisz sobie co najmniej Biogona.
(Ligo - pisać tu nie musisz, skoro nie chcesz, ale jako człek porządny i bogaty Euroamerykanin zobowiązany jesteś wręcz ustawowo do zasilania murzynów, a i sąsiada masz niebiednego i wcale nie rasistę, więc też na pewno coś dołoży.)
Tymczasem Metka niech coś pocieszającego, albo choć pociesznego napisze.
PS Z tym laniem baby to o własną, nie jej wątrobę chodzi, a dziś akurat sobota, więc do dzieła, bo jutro i tak oboje się wyspowiadacie u Waszego pastora.
- Owain
- Nasz Czelnik
Mam w pracy bezkompromisową 35-tkę, Jak Ci nie przeszkadza, że rozwódka z dzieckiem, mogę dać numer telefonu.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- vid3
- Kontakt:
Dałbym 1% ale już po ptokach.
Dodano po 32 sekundach:
Może w przyszłym roku podatkowym.
Dodano po 32 sekundach:
Może w przyszłym roku podatkowym.
Dziękuję za propozycję zbiórki, rozwódkę, 1% oraz za paczkę z Ameryki, ale już mi przeszło. Przypomniało mi się, że mam 35 a i tak nie używam, bo nie umiem.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Krygujesz się.
PS Co z biciem baby?
PS Co z biciem baby?
Była szybsza i skopała mi tyłek 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
No to niech Ci teraz sama trzydziestkępiątkę wymyśli.