Jakie róbta co chceta? Niech rządzi ta ośmiornica co typuje mecze na mundialu. Dwa projekty ustaw, Paul podpływa do jednej i mamy nową konstytucję albo eutanazję dla księży. Bez kłótni, kupczenia stanowiskami, konkordatów itd.
cz4rnuch pisze: ↑05 maja 2020, 18:57Marzy mi się by choć raz wszyscy Polacy byli konsekwentni i nie zagłosowali na żadnego z tych chujów. Tym sposobem pozbędziemy się ich raz na zawsze. Wiem, że szanse na to są stosunkowo nikłe, pewnie nie więcej niż 60%.
Marcin, czy Ty wierzysz w jedność i walkę przeciwieństw zarazem? Jacy wszyscy Polacy, jakie 60%? A ci chujowie, te pozostałe 40% to kto? Zulusi?
Nie to, że wierzę, tylko się rozmarzyłem. Niech będzie 40% - na to przystanie każdy Polak. Chujowie to Ci co ich oglądasz jak se odpalisz tiwi po 19ej.
PS Nie jestem też zwolennikiem przeprowadzania eutanazji na księżach - to był randomowo wygenerowany projekt ustawy. Przykład taki.
Gdzie nie popatrzę, internety, znajomi, rodzina, to wszyscy wręcz zwierzęcom nienawiściom do aktualnej władzy pałają. Powiedzcie mi drodzy koledzy - jak PIS wygrywa wybory, skoro nikt go nie lubi?
cz4rnuch jest płaskoziemcem i antyszczepionkowcem.
Dodano po 2 minutach 30 strzałach znikąd:
Chory pisze: ↑05 maja 2020, 19:19
Gdzie nie popatrzę, internety, znajomi, rodzina, to wszyscy wręcz zwierzęcom nienawiściom do aktualnej władzy pałają. Powiedzcie mi drodzy koledzy - jak PIS wygrywa wybory, skoro nikt go nie lubi?
Ponoć wystarczy łańcuch pięciu osób, byś kiedyś w życiu spotkał niemal każdą osobę (no może na wybranych kontynentach). Ja znam co najmniej kilka, które dobrze znają Prezesa.
Chory pisze: ↑05 maja 2020, 19:19
Bogdan, ja już ze 2 lub nawet 3 lata temu uświadomiłem sobie, że jestem gorszego sortu. I w mniejszości.
Możliwe, że tym co nienawidzą PO bardziej chciało się wstać z kanapy na wybory. Połowa Polaków i tak nie głosuje, jeszcze tylko druga połowa i mój plan się ziści.