cz4rnuch pisze: ↑18 lis 2019, 14:17
Tak Wojtek to rozrabiaka i też się domyśliłem, że po kilku tłumaczeniach raczej sobie zdaje sprawę z tego, że te logowania to nie są tak do końca logowania. A nawet jeśli to cóż w tym złego? Nie wiem tylko po kiego wuja stalkuje Zośka? Z nudów? Już tu wcześniej na ten temat pisałem odnośnie gavina i kilku innych osób, które się stąd wyautowały. Wojtek sprowokuje, coś się dzieje, ale generalnie jakoś nie widzę by się to obracało w coś pozytywnego.
PS Da się tu jakoś zablokować ten temat tak, by mi się nic nie wyświetlało?
Nie, nie z nudów, bo Wojtek Zośka nie stalkuje (od stalkowania jest tu Marcin dobrze wie kto) - Zosiek po prostu co chwilę pojawiał się i znikał, więc sam się stalkował. Marcin tego nie widział, ale Wojtek, co wszedł na forum, to Wańka-Wstańka - jest Zosiek, nie ma Zośka, jest, nie ma. Za to postów od dawna zero, i zawsze ukryty. Tak, Wojtek wie, że to nic złego, ale wciąż go to, świecąc w oczy, nieźle śmieszyło, szczególnie zważywszy zośkową rangę. Do funu dochodzi zwalanie winy na Tapatalka - to zupełnie jak obwinianie swojego samochodu, że za szybki i przez niego dostało się mandat.
Gavin? Wciąż robił sobie z Wojtka jaja udając radosnego przygłupa, więc Wojtek nie pozostawał dłużny. A gdy gavin dowalił się do zdjęcia Mateusza, to ten się wyautował. Nie przez Wojtka. Więc kto jeszcze uciekł przez Wojtka? Kogo Wojtek "sprowokował"? "Zygmunta Lachmana"? A może Ligo?
Temat niniejszy - umówmy się, żeby, gdy już wszyscy napiszą, co o mnie myślą i zapadnie wyrok, po prostu zostawić w spokoju.