Samki różne, kwadratowe i podłużne.
Re: Samki różne, kwadratowe i podłużne.
A na ciasto krem sultanski 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Lecz przy tym wszystkim należy uważać, by drożdże nie przerodziły się w drożdżaki.
Może nie najlepszy, ale za to wychodzi korzystnie cenowo w przeliczeniu na diabełki

Dodano po 3 minutach 4 strzałach znikąd:
Taaak, jakieś śmieszne dziengi. Kolega ogarniał transakcje bo ja nie rozróżniam walut zbyt dobrze.:/ a że jego żona jasna blondynka to szło pić dużo i prawie darmocz4rnuch pisze: ↑15 paź 2020, 17:19Może nie najlepszy, ale za to wychodzi korzystnie cenowo w przeliczeniu na diabełkiPrzynajmniej ten, który piłem ja i pół wioski w której mieszkaliśmy. Jeśli dobrze pamiętam to z 5-7 pln to kosztowało. A najlepszy bimberek, oprócz polskiego ofkors, to piłem w Karabachu o którym teraz trochę głośno się zrobiło. Nie bił może rekordów, bo tylko 70%, ale za to wchodził jak woda a po gardełku spływał jak dobra oliwa. Oczywiście potem trza było zaliczyć obowiązkowy knock down, bo nawet wschodnioeuropejskie ciało nie jest przygotowane na takie doznania.

Noo w Karabachu to teraz raczej wystrzałowo.
- Owain
- Nasz Czelnik
Propos starych wrzutek, Małgosiu, czy Ty już wrzucałaś TĄ piosenkę? Dręczycielko? 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
"Pieski małe dwa"?
po dzisiejszych żniwach penne rigate i grana padano będą miały na długo doborowe towarzystfo

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Kurki?!
Jola by oszalała!
Zazdrościmy!
Jola by oszalała!

Zazdrościmy!
jutro jedziemy na poprawiny
ni wuja nic innego nie możemy znaleźć