Rowerowe dyr-dymały
-
gavin
Re: Rowerowe dyr-dymały
no i jak zmienię to coś Ci ubędzie? bo zmienię w szosie niebawem
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Przybędzie przecież! :proud: 
-
gavin
kataryniarz...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ale przynajmniej korby nie zmieniam co tydzień o dwa i pół milimetra.
-
gavin
a kto zmienia?
-
cz4rnuch
Nie szkoda czasu, gawę? Wojtek w necie zmienia się w pana Hyde'a. Za to przez tel. zupełnie inny człowiek. Wtedy się dziwuje, że np. takiemu Tomkowi stopie się nie nudzi to trollowanie
Chcę podpytać o rzeczy na których nie do końca się znam to pytam w odpowiednim wątku odpowiednie osoby. I w zasadzie bardziej zależy mi na w miarę konkretnej odpowiedzi, bo to wątek typowo sprzętowy, a nie na jakichś dziwnych zaczepnych pytaniach, piosenkach, haiku, drwinach itd. Każdy tu lubi żarty, żartujemy też z siebie, ale na Teutatesa trzeba znać umiar. Nie wiem dlaczego niektórych akurat ten wątek tak drażni, technicznych przecież mamy tu więcej i w tamtych jakoś nie ma aż tyle tego spamu a nawet zachęcano do pisania i dzielenia włosa na 4. Troszku niestrawne się to robi. Aż trochę żałuję, że nie można w tym konkretnym wątku dodać kilku osób do ignorowanych. Można za to próbować ignorować choć nie jest to aż takie łatwe gdy na każdej stronie ta mielonka zajmuje ponad połowę wpisów.
-
gavin
To fakt przydała by się opcja ignorowania wpisów w oparciu o wątek.
Dodano po 3 minutach 40 strzałach znikąd:
możemy sobie zrobić też z Tomkiem i zainteresowanymi osobami jaką grupę na WH czy FB żeby nie zamęczać biednego Wojtka naszym hobby, niech wreszcie poczuje ulgę
Dodano po 3 minutach 40 strzałach znikąd:
możemy sobie zrobić też z Tomkiem i zainteresowanymi osobami jaką grupę na WH czy FB żeby nie zamęczać biednego Wojtka naszym hobby, niech wreszcie poczuje ulgę
-
gavin
-
zdyboo
Marcin ja bym brał jednak Eskera. Ma lepsze koła. Głównie chodzi, że ma szersze obręcze. DT Swiss R500 w Krossie mają szerokość wewnętrzną 22 mm, a te obręcze w Soot mają tylko 17 mm, co MZ do gruza gdzie zwykle śmiga się na oponach o szerokości 40 mm jest nieporozumieniem. Taka szerokość to do szosy bardziej niż gravela. Na szerszej obręczy opona się lepiej układa i jest szersza co zapewnia lepszą przyczepność. Ja mam obręcze o szerokości 24 mm i opona 40 mm ma w rzeczywistości 43 mm, a na innym zestawie o szerokości 23 mm opony 35 mm mają tak naprawdę 37 mm szerokości. Na wąskiej obręczy robi się balon i opona pracuje tylko samym środkiem.
Apex 1 to najniższa grupa 1x11 z oferty Srama. MZ ten mix GRXa w Eskerze też będzie lepszy. Nie to, że Apex 1 jest zły, ale jak go z czymś porównywać to tylko z GRX 400. GRX 600 i 800 to jednak lepsze sprzęty.
Dodano po 1 minucie 4 strzałach znikąd:
Ja nie mam FB i nie wiem co to WH. Bo chyba nie chodzi o cheat Wall Hack do strzelanek?
Apex 1 to najniższa grupa 1x11 z oferty Srama. MZ ten mix GRXa w Eskerze też będzie lepszy. Nie to, że Apex 1 jest zły, ale jak go z czymś porównywać to tylko z GRX 400. GRX 600 i 800 to jednak lepsze sprzęty.
Dodano po 1 minucie 4 strzałach znikąd:
Ja nie mam FB i nie wiem co to WH. Bo chyba nie chodzi o cheat Wall Hack do strzelanek?
-
gavin
whatsapp