Komputrowe dylematy ;)

wszystko, co chcielibyście wiedzieć o technice, ale boicie się zapytać
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Re: Komputrowe dylematy ;)

Post autor: rbit9n »

gavin pisze:Ja już się pogubiłem w czym leży problem.
poważnie? przecież to oczywiste od samego początku.

na początku była ciemność.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Problem leży w mojej niechęci zostania Ahabem ze skrzynkom i ekranem ejzo-pejzo-meki-fiki-maki, tylko chcę sę obrabiać moje popierdółki w łóżku, w czasie posiłku, na kibelku, w wannie itp. A najlepszym kompromisem wielkość ekranu vs lekkość i mobilność jest jakaś fajna piętnastka (cały czas piszę o komputerach, wy pedofile!). No a niestety ekrany w budżetowych lapkach ssą i ze względu na pokrycie kororami i nawet gammę (nie mylić z gawę). Trza zatem kupić XPSa dellowego za 7 kolców, który piszczy, traci zasięg wifi, roni pakuły i popuszcza chłodziwo lub dać 9 kloców za dellowego precisiona, który niby jest zrobiony porządniej (2 klocki za normalną jakość) ale znów w tak małej obudowie może się grzać. Makbók spoko, ale Owain jest starym capem niereformowalnym i boi się nie tylko zmienić gatunek pitego piwa czy markę ulubionej srajtaśmy, ale i systemu operacyjnego na starozakonny. Na dodatek Owain, choć jest starym capem, lubi se czasem coś wetknąć, a w nowym makbóku za wąskie szparki tylko na owainowe bolce. A nadto dysku twardego do środka nie wsadzę, tylko z onym zewnętrznym wozić się będę musiał. A jak na wakację zabiorę lapka bez arkajwa, a poznam tam thajkę wielkiej urody i pokazać będę jej chciał swe zdjęcia z dziecięctwa, gdzie szczupłym i długowłosym apollinem byłem, gdzie ja wówczas one zdjęcia znajdę? W chmurze? A jak na thajskiej plaży słońce będzie na czystym niebie, to co ja wówczas uczynię? Ha?
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Ołens, łocz jo lengłydż, bo patrz o jakich wtyczkach myśli Google Ads. Obrazek
namoamo

Post autor: namoamo »

hahahaahahahahaha
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

plug and play
gavin

Post autor: gavin »

Ale wiecie jak działa reklama kontekstowa? :P

Dodano po 28 sekundach:
Owain trochę za bardzo kombinujesz :P

*trochę=bardzo
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

rbit9n pisze: 19 sty 2018, 11:14 ...bo patrz o jakich wtyczkach myśli Google Ads.
Chyba Google Ass.
gavin pisze: 19 sty 2018, 11:58 Owain trochę za bardzo kombinujesz :P
*trochę=bardzo
Następny mondrala. Przywieź mi lapka, co będzie dobrze wyświetlał, był sprawny i nieuciążliwy w użytkowaniu. Zapłacę ile trzeba i kombinować nie będę.
Awatar użytkownika
abishai
Osia mówiła - Abiszabi

Post autor: abishai »

Owain pisze: 19 sty 2018, 11:08 ... tylko chcę sę obrabiać moje popierdółki w łóżku, w czasie posiłku, na kibelku, w wannie itp.
Ovainu, kup wreszcie tego ogryzka, jezeli masz w domowych zasobach jakiegos ipada, to za 30$ mozesz sobie z niego zrobic tablet graficzny na ktorym po wifi bedziesz mogl obrabiac swoje arcydziela wszedzie gdzie tylko masz wifi, bez wnikania czy bedzie to kibelek czy inne rownie urocze i napelniajace artystycznym natchnieniem miejsca :)
Dla wszystkich zainteresowanych linka do tej appki tutaj - https://astropad.com/standard/ - apka sprawdzona na moim iphonie i ipadzie, potwierdzam ze dziala to wyjatkowo swietnie, zapewne z jakims rysikiem albo z ipadem pro bedzie dzialalo to jeszcze lepiej.
Owain pisze: 19 sty 2018, 11:08 A nadto dysku twardego do środka nie wsadzę, tylko z onym zewnętrznym wozić się będę musiał. A jak na wakację zabiorę lapka bez arkajwa, a poznam tam thajkę wielkiej urody i pokazać będę jej chciał swe zdjęcia z dziecięctwa, gdzie szczupłym i długowłosym apollinem byłem, gdzie ja wówczas one zdjęcia znajdę? W chmurze? A jak na thajskiej plaży słońce będzie na czystym niebie, to co ja wówczas uczynię? Ha?
Na tymze samym ipadzie w koncie apple masz za darmo 5Gb daty na swoje pliki, mysle ze wiecej zdjec z czasow jak byles Apollinem nie posiadasz, jezeli sie myle to zawsze mozesz dokupic wiecej miejsca.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

abishai pisze: 19 sty 2018, 14:20 Na tymze samym ipadzie w koncie apple masz za darmo 5Gb daty na swoje pliki, mysle ze wiecej zdjec z czasow jak byles Apollinem nie posiadasz, jezeli sie myle to zawsze mozesz dokupic wiecej miejsca.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

+6
Awatar użytkownika
abishai
Osia mówiła - Abiszabi

Post autor: abishai »

W gratisie dostajesz swiety spokoj, dobrze dzialajaca platforme ktora naprawde sprawnie sie dogaduje z innymi ogryzionymi sprzetami a jako super bonus masz jeszcze apple store w ktorym jak mozesz sie przekonac po zalinkowan wczesniej aplikacji pomyslowosc ludzka nie zna granic.
Wtedy jak juz bedziesz mial cale kilogramy wolnego czasu, brak uciekajacych pixeli, mozesz w ramach relaksu zastosowac linkowana wczesniej zatyczke relaksacyjna z aliExpres :lol:
ODPOWIEDZ