Rowerowe dyr-dymały
Re: Rowerowe dyr-dymały
Z Krossów to one mają jedynie napis na ramie.
Podobnie było z rowerami Jolandy czy jest z rowerami reszty teamu tzw. fabrycznego.
Podobnie było z rowerami Jolandy czy jest z rowerami reszty teamu tzw. fabrycznego.
- rbit9n
- Ribitibi
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Mnie się kross z Jesusem kojarzy.
- rbit9n
- Ribitibi
a mi z Krisem, niekoniecznie Cringle.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Jesień idzie. Sobie dziś zrobiłem 45km żeby sprawdzić czy na gruzie dam radę zadzierać łeb przez 2 godzinki, ale nic nie pamiętam z wycieczki, bo musk mnie zamarzł (i przy okazji dłonie). Ass sejwer też się średnio sprawił. Sama dupa może faktycznie dość sucha, ale reszta już niekoniecznie. Zamówiłem fendora gruz edyszyn w nadziei, że lepij się sprawi na jesienną słotę.
Ass saver jak sama nazwa wskazuje chroni dupę, tylko tyle i aż tyle.
W przypadku fendora to dużo zależy od ramy. Jak błotnik będzie za bardzo zadarty do góry, to nadal nie będzie chronił pleców. Dobrą ochronę dają tylko zwykłe, pełne błotniki. Całkiem spoko są SKS Velo, bo da się je zdemontować bez narzędzi. Zostają tylko mocowania. Choć jak do crossa zamontowałem jesienią zeszłego roku to tak zostały do tej pory.
Na łeb mi pomiędzy 0, a +10 mi wystarcza zwykły komin typu Buff. Jak jest chłodniej, to czapeczka z wełny merynosów, na zimno kominarka.
W przypadku fendora to dużo zależy od ramy. Jak błotnik będzie za bardzo zadarty do góry, to nadal nie będzie chronił pleców. Dobrą ochronę dają tylko zwykłe, pełne błotniki. Całkiem spoko są SKS Velo, bo da się je zdemontować bez narzędzi. Zostają tylko mocowania. Choć jak do crossa zamontowałem jesienią zeszłego roku to tak zostały do tej pory.
Na łeb mi pomiędzy 0, a +10 mi wystarcza zwykły komin typu Buff. Jak jest chłodniej, to czapeczka z wełny merynosów, na zimno kominarka.
A ten przedni?

Ten przedni teoretycznie ryj. Choć od samego początku mam w MTB taki przytrytowany do korony amora i błota mimo wszystko trochę pojadłem.
- danz1ger
A pilotka?zdyboo pisze: ↑03 lis 2021, 21:07 Ass saver jak sama nazwa wskazuje chroni dupę, tylko tyle i aż tyle.
Shoot First, Ask Questions Later.