wpk pisze: ↑04 lis 2021, 17:38...PS Marcin, nie dzwonił czasem do Ciebie?
Nie musiał. My z gawę się rozumim bez słów. Moje dzisiejsze pasowanie i test bojowy.
Odnośnie wniosków to zaskoczenia nie było. Przedni chroni tylko mordę i to też gdzieś tak od połowy brody do mniej więcej dolnych rzęs. Za to tylny wery gut. Z tyłu właściwie żadnych śladów błota.
Z nogów jestem zadowolony. Nie wiem co prawda na ile starcza aku, ale świecą nieźle. Przedni nawet całkiem dobrze. I to chyba jedyne, a przynajmniej jedyne jakie znalazłem, które normalnie (w sensie ascetycznie) wyglądają. A nie jak jakie miotacze ze star treka.
Ja mam trochę ich lampek i z aku jest różnie, ale z tylnej Plug jestem pod tym względem zadowolony. No i to kolejny producent co wymienia bez problemu jak lampka szwankuje.
Jako przedniej używam PWR w wersji 1000 lm. Rzadko w najmocniejszym trybie.
Kiedyś też myślałem o takim zapięciu tylko chyba Abusa, ale potem zobaczyłem jak łatwo, zwykłymi nożycami do prętów poradzili sobie na YT z nim i kupiłem Ulocka.
Dobrze, że wcześniej ekipa Friza nie wpadła na pomysł by wrzucić na tubka wideo jak szybko rozwalają ulocka zwykłą beczką prochu Może sobie kiedyś też kupię podkówkę albo tego guarda, ale na razie musi wystarczyć mi łańcuch od gerdy. Tak o wagę zawalczyłem A wczoraj pod hipermarketem widziałem jednego dziadka, który swoją maszynu zabezpieczył łańcuchem wielkości tego od kotwicy kontenerowca. Musiało to trochę ważyć. A człowiek w necie siedział i liczył różnicę w gramach