W poszukiwaniu Św. Grilla
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
Re: W poszukiwaniu Św. Grilla
Tak w sekrecie to sie przyznam ze rozwazam tego Fuji, jak bym przedal wszystkie szkla Minolty, przelotke na FE do nich, przelotke na FE z C645, A7III z tymi szklami co mam do niego, to spokojnie by starczylo na to Fuji z jednym szklem natywnym. Dokupic do tego przejsciowke na szklarnie od C645 i pozamiatane.
Ktoś chce kupic bogaty zestaw zacnych szkiel od Minolty z przelotkami na FE + A7III z 24-104 + dwa Voitki?
Ktoś chce kupic bogaty zestaw zacnych szkiel od Minolty z przelotkami na FE + A7III z 24-104 + dwa Voitki?
- Owain
- Nasz Czelnik
- von Boroszlo
Ee nic nie kupuję.
Dodano po 42 strzałach znikąd:
Ale fuji jest super.
Dodano po 42 strzałach znikąd:
Ale fuji jest super.
Gundrum von Grynberg
- von Boroszlo
Chodzi o to żeby z jednej strony mieć frajdę a i jednocześnie miec jeden obiektyw na stałe, wtedy nie przychodzą głupie pomysły jakie szklo kupić jeszcze.
Dodano po 13 minutach 36 strzałach znikąd:
Dodano po 13 minutach 36 strzałach znikąd:
Nie chodzi o to czy apsc czy ff tylko co daje fun.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Mnie X100 szybko przestał funić.
- von Boroszlo
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Wystarczy, że A9 chyba najmniej od czasu F100 przeszkadza mi w zdjęciach.
W sumie M9 też nie przeszkadzała, ale zupełnie inaczej i była trochę mało uniwersalna.
W sumie M9 też nie przeszkadzała, ale zupełnie inaczej i była trochę mało uniwersalna.
- von Boroszlo
Nie ma uniwersalnych.
Jest na spacer, jest do zabawy, jest w góry, jest do poważnej roboty. Nie ma 4 w 1. Ale gratuluję znalezienia swojego tymczasowego świętego grilla
Jest na spacer, jest do zabawy, jest w góry, jest do poważnej roboty. Nie ma 4 w 1. Ale gratuluję znalezienia swojego tymczasowego świętego grilla

Gundrum von Grynberg
Aparatów które nie przeszkadzają trochę jest. Ja lubię mieć możliwość ustawienia czasu iso i przysłony analogowo kółkiem, jak zerknę na aparat to widzę co jest. To lubię min w Fuji.
Ale mam też Canony ff, tu też mam fun. Zauważyłem że jak tylko coś z tej kolekcji sprzedam to zaraz niedługo mi tego brakuje.
Ale mam też Canony ff, tu też mam fun. Zauważyłem że jak tylko coś z tej kolekcji sprzedam to zaraz niedługo mi tego brakuje.