Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Nie wiem czemu się ze mnie nabijacie. Moja wiedza fotograficzna jest jak ser szwajcarski. Biorąc pod uwagę ogólną bylejakość podchodzenia do wszystkiego w naszym Narodzie Wybranym stwierdziłem, iż przejdę kurs i odbiorę stosowny dyplom. Kurs prowadzony jest przez bardzo miłego, ładnie mówiącego artystę fotografika. Cóż, nieco faktycznie odstaję od grupy, której członkowie nie zawsze potrafią odnaleźć ustawienia ISO czy nie wiedzą, co zrobić by "rozmazać" tło, ale jestem przekonany, że z każdą lekcją będę zdobywał wiedzę, której mi brakuje. Poza tym czuję się jak uczniak, młodziej
Dostajemy nawet zadanie domowe i na przyszły czwartek mam wykonać trzy zdjęcia: Z dużą głębią ostrości, z małą głębią ostrości oraz zdjęcie pt: "Kadr z mojego życia". Chyba poradzę sobie z dwoma pierwszymi zadaniami, jednak Koleżeństwo poproszę o pomoc w wymyśleniu tematu na trzecie zdjęcie... Może jakieś propozycje? 
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- vid3
- Kontakt:
-
puch24
Ovianiemi z Ulą i piwkiem.
Dodano po 2 minutach 45 sekundach:
Tak serio, to kto wie, czy Ty nie nauczyłbyś pana artystę fotografika robić dobrych zdjęć, bo resztę kursantów to prawie na pewno. A o Ttlach to można se samemu potrzytać.
Dodano po 2 minutach 45 sekundach:
Tak serio, to kto wie, czy Ty nie nauczyłbyś pana artystę fotografika robić dobrych zdjęć, bo resztę kursantów to prawie na pewno. A o Ttlach to można se samemu potrzytać.
- Owain
- Nasz Czelnik
Próbujesz mnie obrazić?
No to co, czy tak wygląda moje życie?

-
gavin
Nigdy w życiu.
- Owain
- Nasz Czelnik
- Owain
- Nasz Czelnik
Chyba wspominałem, że moi bracia cioteczni są czarnoskórzy? 
Dodano po 10 minutach 7 sekundach:
ps. Ale co, myślicie, że Ruscy podkupili FIFĘ?
ps2. Pan prowadzący szkolenie nie ściemnia i od razu powiedział, że jednak im lepszy aparat, tym lepsze zdjęcia (na pewnym poziomie). Hasło, że liczy się fotograf niby powstało kilkadziesiąt lat temu, gdzie ci co focili, mieli zbliżony poziom sprzętu.
Dodano po 10 minutach 7 sekundach:
ps. Ale co, myślicie, że Ruscy podkupili FIFĘ?
ps2. Pan prowadzący szkolenie nie ściemnia i od razu powiedział, że jednak im lepszy aparat, tym lepsze zdjęcia (na pewnym poziomie). Hasło, że liczy się fotograf niby powstało kilkadziesiąt lat temu, gdzie ci co focili, mieli zbliżony poziom sprzętu.
-
namoamo
Oczywiście ze sprzęt ma znaczenie