Things

zdjęcia i o zdjęciach - bez dogmatu
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gdama
Gdriada

Re: Things

Post autor: Gdama »

JacekB pisze:Nie popadajmy w ekstremizm. Jeden wielki kanał to w Elblągu rzeczywiście jest, ale żeby mieć depresję, trzeba pojechać za miasto. :D
Jako urodzona w Elblągu dodam, że niewielka depresja jest - przy ulicy Niskiej na przykład.
puch24

Post autor: puch24 »

Niektórzy to nie potrzebują Żuław do depresji - mają ją nawet na Gubałówce. :-(
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Żuawi na Gubałówce?
Awatar użytkownika
Gdama
Gdriada

Żurawi na Żuławi? :)

Nie dawać się! Depresji odpór dać stanowczy. Może witaminę D3 zapodać?
No i stwierdzić, że zawsze może być jeszcze gorzej, to po co się męczyć już teraz ;)
nordenvind

Post autor: nordenvind »

na depresję w wersji skandynawskiej słońce i piwo i marchewka

Obrazek
Ligo

Post autor: Ligo »

To może antydepresyjna scenka rodzajowa?

Obrazek
JacekB

Post autor: JacekB »

Ja w Malborku jestem urodzony, więc z depresjami dobrze obznajomiony na różne sposoby, już to z żuławskimi, już to z podstępnym krzyżactwem, które nam Konrad Mazowiecki tak lekkomyślnie ściągnął na staropolską pruską ziemię. :mrgreen:

Najlepszy sposób na depresję jest taki, żeby sobie kupić jakiś nowy obiektyw. Najlepiej postkrzyżacki. :twisted:
Tak też dzisiaj uczyniłem, wykorzystując chwilowy przypływ gotowki. Sprawiłem se nufke-sztuke nieśmiganą Biogona 2,8/21 ZM za relatywnie psi piniondz. Cyfrowym.pl zalegał jeden egzemplarz na półce i sprzedali mi go za ca. 2/3 normalnej ceny. Od razu mi się humor poprawił.
Potem polazłem do lajkaszopu na Mysią, gdzie zaznajomiłem się organoleptycznie z działaniem postkrzyżackich lajkowych wizjerów. Oczywiście żadnego nie kupiłem, bo każdy kosztował więcej niż obiektyw. Ale trzeba myśleć pozytywnie. Czas spędziłem miło, a znajdę ruski wizjer na portalu akcyjnym za stówkę albo dwie. A jak nie znajdę, to będę kadrować na oko i się zobaczy. Jeżeli mi ogniskowa nie podejdzie lub się okaże, że jestem kompletna dupa i nie radzę sobie, to sprzedam bez straty. :)

A poza tym wiosna idzie, a na wiosnę kwiatki rosną. :)

Obrazek
Ligo

Czekaj, pomału... To z tego Biogona jest?
Awatar użytkownika
Gdama
Gdriada

Gdzie takie kwiecie?
Ja ostatnio trafiam tylko na badyle ;)

Obrazek
Ligo

Ja nawet na badyle nie trafiłem.