Szmelcwageny i inne
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Szmelcwageny i inne
Samojedź.
(Jako samojedź krzywousta.)
(Jako samojedź krzywousta.)
No tak, wchodzisz do garażu i pusto, a to samo pojechało z nudów przewieźć się... 

Funkcje autonomiczne to są takie funkcje że ja swoim pilotem od Mazdy 6 zamykając drzwi pilotem opuszczałem nieświadomie szyby od Renault Megane kumpla. On z tym problemem jeździł po serwisach bo jak przyszła zima to mu śnieg czy deszcz do środka napierdalał i nikt tam nie wiedział co się dzieje. Ja się skapnąłem dopiero po czasie, a że on nerwowy tak samo jak ja i na dodatek wyglądał jak mini model pasma Karkonoszy to postanowiłem mu nie wspominać o tej przypadłości... Sprzedał tę Megankę z myślą że coś jest z nią nie tak po kosztach.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ciekawe, jak można sprzedać używany samochód "po kosztach"?
To nie był używany samochód tylko wtedy nówka sztuka 2008r. 1.6 beznyna, tzw. "żelazko". To był pomysł jego żony i jej się dostało najbardziej za ten zakup.
- Owain
- Nasz Czelnik
Chodzi mi o kilka rzeczy. Autohold, by nie trzymac na hamulcu, kamerę 360, bo wujowo widzę taką zwykłą cofania, aktywny tempomat, co sam zwalnia i zatrzymuje się w korkach (nieocenione). No i rusza sam offkors. Do tego jeszcze jakieś ostrzeżenia o ruchu poprzecznym, o martwym polu, hamowanie przed przechodniami i kilka innych dupereli.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Na korki to się curke posyła.
Ty szofera potrzebujesz nie samochoduOwain pisze: ↑20 lis 2019, 17:39 Chodzi mi o kilka rzeczy. Autohold, by nie trzymac na hamulcu, kamerę 360, bo wujowo widzę taką zwykłą cofania, aktywny tempomat, co sam zwalnia i zatrzymuje się w korkach (nieocenione). No i rusza sam offkors. Do tego jeszcze jakieś ostrzeżenia o ruchu poprzecznym, o martwym polu, hamowanie przed przechodniami i kilka innych dupereli.

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Albo szoferki.