Things
-
aisoglaM
Re: Things
Rób~!, pyszny. Oczywiście z ogórcem wchodzi najlepiej 
- wpk
- wpkx
- Posty: 39004
- Rejestracja: 10.2016
- Lokalizacja: Nad Wigołąbką
- Kontakt:
Re: Things
A te rogi łosia to o smaku malinowym, jak mniemam?
-
nordenvind
Re: Things
łoś ma zawsze smak łośiosiowy
- wpk
- wpkx
- Posty: 39004
- Rejestracja: 10.2016
- Lokalizacja: Nad Wigołąbką
- Kontakt:
- Gdama
- Gdriada
- Posty: 2371
- Rejestracja: 11.2016
- Lokalizacja: Gdańsk/Jantar
-
aisoglaM
Re: Things
Fasolę zblendować. Ja idę po najmniejszej linii oporu i po prostu biorę fasolę białą z puszki.
Podsmażyć cebulkę na złoto. Zetrzeć jabłko i dodać do cebuli. Podsmażyć trochę (żeby sok odparował). Dodać do fasoli. Dosmaczyć jak się lubi. Można dodawać pokrojoną śliwkę wędzoną lub żurawinę. Najlepiej wstawić do lodówki i niech się wszystko przegryzie.
-
zdyboo
-
aisoglaM
Re: Things
Idę na łatwiznę ^^
- wpk
- wpkx
- Posty: 39004
- Rejestracja: 10.2016
- Lokalizacja: Nad Wigołąbką
- Kontakt:
Re: Things
Bo powinno być najcieńszej. 
- Gdama
- Gdriada
- Posty: 2371
- Rejestracja: 11.2016
- Lokalizacja: Gdańsk/Jantar
Re: Things
DziękujęaisoglaM pisze: ↑18 lis 2020, 12:00
Fasolę zblendować. Ja idę po najmniejszej linii oporu i po prostu biorę fasolę białą z puszki.
Podsmażyć cebulkę na złoto. Zetrzeć jabłko i dodać do cebuli. Podsmażyć trochę (żeby sok odparował). Dodać do fasoli. Dosmaczyć jak się lubi. Można dodawać pokrojoną śliwkę wędzoną lub żurawinę. Najlepiej wstawić do lodówki i niech się wszystko przegryzie.