Stream of consciousness
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Stream of consciousness
Ja bym tak hultaja nie żałował. Kolega był w zmowie z dwoma taksiarzami. Podczas gdy my zajmowaliśmy się głaskaniem i selfikami dziady wredne próbowały mojej pani podprowadzić telefon.
Czym karmili i poili? Jak masz więcej scenek rodzajowych, to nie krępuj się.
- Owain
- Nasz Czelnik
Central Tanks Yard.

- Owain
- Nasz Czelnik
Właśnie, jak koniaki?Ligo pisze:Czym karmili i poili? Jak masz więcej scenek rodzajowych, to nie krępuj się.
Wyśmienite. Właśnie się rozpakowuję i na razie odpaliliśmy sobie budżetową 10eczkę. Cudo. Na razie walimy z wódkowych kielonów bo się koniakowych jeszcze nie dorobiłem, ale jutro zamierzam odpalić Ararata więc zasuwam po czekoladę i odpowiednie szkło. Nie chcę siary robić.Chory pisze:...Właśnie, jak koniaki?

Jeśli chodzi o alki to w Gruzji rządzą wina, w Armenii koniaki a w Karabachu wali się samogon z morwy. Co do jedzonka to różnie, ale moim zdaniem najlepiej do stołu podają w Armenii, potem Karabach a Gruzja do tej pory mi się odbija. Bardzo ciężkie jedzenie. Królują mięsa, kebaby (np z raków), jagnięcina i pyszne chleby. Sporo tego i już się trochę podpiłem więc nie będę teraz wymieniał, ale na komórce prowadziłem dziennik jedzeniowy więc z czasem pewnie zgram i coś wrzucę. Poniżej kilka scenek rodzajowych. Ekipę (elita, przyszła palestra) spotkaliśmy w wąwozie i poprosiliśmy tylko o kubeczki a tak nas ugościli, że ledwie się z tego wąwozu wyczołgaliśmyLigo pisze:Czym karmili i poili? Jak masz więcej scenek rodzajowych, to nie krępuj się.

Jagnięcina i inne cuda na kiju

Przenośny czaj

Torty

Skończyło się niedobrze dla nas czyli księżycówą. Na odchodnie jeszcze wina nam wcisnęli.

- Owain
- Nasz Czelnik
Matko Boska, czy na drugim zdjęciu jest Jacek Kurski?!
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Pytasz o to co jest w garncu? Wydaje mi się, że to była owieczka.