Dlatego zamysłem były ze dwa, trzy wątki foto-wklejane (co innego technika, czy obiektywy). Bo przy większej ilości będziemy się z kolej ścigać jak w hotelu Panorama zimą;) Here's Johnny! Opcją jest też iść na żywioł i za kilka tygodni posprzątać, zobaczywszy gdzie się Towarzystwu będzie pisać i wklejać.
Propozycje zmian na forum
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Propozycje zmian na forum
Ale... bo ja nie rozumiem
Chcecie dołączyć wątek "kolejny cholerny/psioniczny dzień" do wątku "NO Name" w foto w tym sensie, aby wklejać zdjęcia i jednocześnie gadać o dupie maryni, żarty, spostrzeżenia socjologiczne i pogodowe? Jest to opcja, z tym, że pamiętajcie, że wątunio będzie leciał wówczas na łeb na szyję, ktoś wyjedzie na weekend i będzie musiał 7 stron przerolować. Drugie ryzyko, że się większości nie będzie chciało wklejać gdziekolwiek indziej i z całego forum będzie niby tylko jeden wątek. To jak party w willi z basenem, gdzie wszyscy przenoszą imprezę do kuchni - fajnie, ale...

Dlatego zamysłem były ze dwa, trzy wątki foto-wklejane (co innego technika, czy obiektywy). Bo przy większej ilości będziemy się z kolej ścigać jak w hotelu Panorama zimą;) Here's Johnny! Opcją jest też iść na żywioł i za kilka tygodni posprzątać, zobaczywszy gdzie się Towarzystwu będzie pisać i wklejać.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
-
samek
Ja się nie znam. Mogę tylko powiedzieć, com sobie pomyślał rozglądnowszy się po forum.
Znalazłem KOLEJNY CHOLERNY... i se pomyślałem - aaaaa... to tu sobie pokrochmalimy o wszystkim. Tylko po cholerę to tak schowali?
Znalazłem KOLEJNY CHOLERNY... i se pomyślałem - aaaaa... to tu sobie pokrochmalimy o wszystkim. Tylko po cholerę to tak schowali?
- Owain
- Nasz Czelnik
Na żółto-czarnych też mówili, że pochowane. A przecież w off-duty odbywają się zawsze najlepsze imprezy:D
To mi przypomniało, jak kilkanaście lat temu przyszedłem do ojca mojego do pracy, z nudów opróżniłem mu kosz na pulpicie, to się wkurzył, bo stwierdził, że trzymał tam najważniejsze dokumenty
Myślał, że kosz jest właśnie po to 
To mi przypomniało, jak kilkanaście lat temu przyszedłem do ojca mojego do pracy, z nudów opróżniłem mu kosz na pulpicie, to się wkurzył, bo stwierdził, że trzymał tam najważniejsze dokumenty
-
samek
No nie dogodzisz wszystkim 
-
Ligo
Póki co, to forum bardzo kameralne, jeszcze w powijakach. Trzeba trochę czasu, aby wszystko się wyklarowało. I tak trzeba będzie później trochę posprzątać. Na razie można iść na żywioł w ogólnym wątku, a np. Miejsca i Rzeczy traktować, jako pewnego rodzaju album zbiorowy, gdzie na życzenie innych co lepsze zdjęcia będą kopiowane z ogólnego. To byłyby dobre miejsca, gdzie nad fotą można się pochylić, podyskutować i przy okazji zostaje ona w czytelnym miejscu dla potomnych.
Z sensem, czy bez?
Z sensem, czy bez?
- Owain
- Nasz Czelnik
Nie wiem. Kołomyję mam. Może niech się jeszcze inni wypowiedzą w tym temacie, ale na wszelki wypadek nic nie róbmy (nie tnijmy/łączmy administracyjnie ani nie sugerujmy co kto gdzie, i zobaczymy jak wyjdzie). Tako rzecz Zjawazlustra;)
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nie wywołuj blaszaka z puszki. 
- Owain
- Nasz Czelnik
Stąpasz po kruchym lodzie. Jeszcze jeden taki wpis i ban!

nie mogłem się powstrzymać;)
nie mogłem się powstrzymać;)
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Kurwa. Sebastian, masz wpierdol.
- Owain
- Nasz Czelnik