Places

zdjęcia i o zdjęciach - bez dogmatu
ODPOWIEDZ
Metanoia

Re: Places

Post autor: Metanoia »

Największe oszustwo XXI w. - ekologiczne samochody elektryczne.
tomfoot

Post autor: tomfoot »

Zważywszy na to, że wiek się zaczął nie szafowałbym tytułami.
Samochody elektryczne to póki co taka sama ściema dla lemingów, jak aparaty fotograficzne sony albo spodnie rurki i przykrótkie garniturki.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

tomfoot pisze:Samochody elektryczne to póki co taka sama ściema dla lemingów...
A kto to są lemingi? Chodzi o te miłe gryzonie? Ale jaki to ma związek z samochodami... :?:
Sowy nie są tym, czym się wydają...
nordenvind

Post autor: nordenvind »

I jeszcze elektryczne żelazko, to wszystko dziełem Lucyfera jest .... :mrgreen:
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

nordenvind pisze:I jeszcze elektryczne żelazko, to wszystko dziełem Lucyfera jest .... :mrgreen:
Otóż to!

Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

nordenvind pisze:I jeszcze elektryczne żelazko, to wszystko dziełem Lucyfera jest .... :mrgreen:
No, ba! te nieelektryczne przecież mają duszę. Więc innymi grzech prasować. :)

Wykształcenie jest złem. Po co za dużo wiedzieć? Wykształcony człowiek nie jest miły ani Panu, ani Plebanowi. Bogobojny człek, co innego! Medycyna? leki? Jak mawiali u nas na wsi, jak ma wyzdrowieć, wyzdrowieje, a jak nie, znaczy tak było pisane. Higiena? Wygoda? Wszak sam słyszałem na naukach przedmałżeńskich, że tampony to wymyśliła zachodnia zgniła mafia aborcyjna, bo tampony pobudzają młode dziewczęta seksualnie, co w prostej linii prowadzi do aborcji (nie żartuję, na własne uszy słyszałem!). Dzieciaków trza narobić jak najwięcej, to Panu i Ojczyźnie miłe jest! A jak dutków nie staje, no to... wysłać pacholę one po drwa do lasu, może je co zeżre albo w przerębel wpadnie.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
nordenvind

Post autor: nordenvind »

wpk pisze:
Otóż to!

Pozwolę sobie powtórzyć :twisted: :twisted: :twisted:
samek

Post autor: samek »

Owain pisze:...Wykształcenie jest złem. Po co za dużo wiedzieć? Wykształcony człowiek nie jest miły ani Panu, ani Plebanowi. Bogobojny człek, co innego! Medycyna? leki? Jak mawiali u nas na wsi, jak ma wyzdrowieć, wyzdrowieje, a jak nie, znaczy tak było pisane. Higiena? Wygoda? Wszak sam słyszałem na naukach przedmałżeńskich, że tampony to wymyśliła zachodnia zgniła mafia aborcyjna, bo tampony pobudzają młode dziewczęta seksualnie, co w prostej linii prowadzi do aborcji (nie żartuję, na własne uszy słyszałem!). Dzieciaków trza narobić jak najwięcej, to Panu i Ojczyźnie miłe jest! A jak dutków nie staje, no to... wysłać pacholę one po drwa do lasu, może je co zeżre albo w przerębel wpadnie.
To jest kurde bardzo zabawne w zestawieniu z cycatą:
Owain pisze:Mam propozycję. Może jednak damy spokój z polityką, bo niektórzy maja tutaj zdanie dokładnie odwrotne, a czytając powyższe czuje się, jakby ktoś mnie przekonywał, że Ziemia jest płaskim dyskiem opartym na czterech krokodylach.
A co do elektryczności, to że największa w XXI, to jednak lekkie nadużycie z pozycji aktualnego roku.
Ale i nie sądziłem, że się z Metą zgodzę. Bo zadymę wokół elektrycznych kółek uważam za całkiem śmieszną ściemę.
tomfoot

Post autor: tomfoot »

Lemingi najlepiej czują się w grupie. Mają wspólne poglądy i brak własnego zdania. Są wowczas wyjatkowo zadziorne.
Przelewają z pustego w próżne te same frazesy. Nie mając argumentów chwytają się Boga, którego przeciez nie ma. Podkreślają znaczenie wykształcenia, które zdobyli w poślednich jednostkach naukowych. Na końcu wracają do swoich norek w blokach, które splacac będą przez 30 lat.

Lombard - Taniec pingwina na szkle - definicja leminga doskonala.

Dodano po 1 minucie 11 sekundach:
PS.
Dzieki za zmianę opisu/rangi. W sumie lepiej chodzić w dzwonach, niż być dzwonem.
samek

Post autor: samek »

tomfoot pisze:...Dzieki za zmianę opisu/rangi. W sumie lepiej chodzić w dzwonach, niż być dzwonem.
hehe - właśnie się skapnąłem, że i u mnie nastąpiły zmiany opisowe.
ODPOWIEDZ