W poszukiwaniu Św. Grilla
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: W poszukiwaniu Św. Graala
Maciek ma jakiś problem sam ze sobą. Bo weteranem forów jest nie od wczoraj.
No, znalazłem: Vitamin C for use in Unimog only.
Na jaki huj czytałem jego zabawne wpisy na fb, skoro tera po prostu chce zniknąć ? Tak się kurfa nie robi !
Fuckt! Że się tak powtórzę.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Unimoga sprzedał w USA, i chyba wraca do Polski via Wyspandia. A co poza tym? Tego nie wiadomo, a on sam też będzie ściemniał i kłócił się ze wszystkimi, zamiast napisać, jak jest. Ale przecież to tylko forum - virtualny świat...
Dobranoc Panom.
Dobranoc Panom.

Nie, to niemożliwe. Franek miał jechać na Zachód, aby okrążyć glob. Teraz więc następny przystanek na Hawajach, nie na Islandii.
żadnego. rozchodzim się, tyle.wpk pisze:Maciek ma jakiś problem sam ze sobą.

edyta - żeby było merytorycznie, fota z mojego świętego graala co go tu szukacie, jak zresztą połowa na moim blogu, plastikowy olympus 15/8. ciao
- rbit9n
- Ribitibi
starsi panowie dwaj...
wychodzi na to, że my z Nubijczykiem, dwa najmłodsze smarki na forumie. oczywiście skoro Franka już z nami nie ma.
to mi przypomina, jak byłem na koncercie APTEKI, też byłem najmłodszy w pogo.
6 ft.
wychodzi na to, że my z Nubijczykiem, dwa najmłodsze smarki na forumie. oczywiście skoro Franka już z nami nie ma.
to mi przypomina, jak byłem na koncercie APTEKI, też byłem najmłodszy w pogo.
6 ft.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- Owain
- Nasz Czelnik
Kamraci, ratujcie! (a przede wszystkim Ty, nordvindu.
Polecony przez Norda adapter m42-sony E bez kołnierza jest fajny, lżejszy od mojego starego (nordvindowy 70g, mój zwykły 95g, z helikoidem 120g), ale kurwa, jak zakręcem na nim takumara czy primoplana to podziałki przysłony i odległości mam na dole obiektywu. Czy ja dobrze kombinuję, że tam są takie trzy małe dziurki na obwodzie na mini imbusy i trzeba poluzować w adapterze mocowanie gwintowania wkrętu m42 i ustawić je w innej pozycji?
Polecony przez Norda adapter m42-sony E bez kołnierza jest fajny, lżejszy od mojego starego (nordvindowy 70g, mój zwykły 95g, z helikoidem 120g), ale kurwa, jak zakręcem na nim takumara czy primoplana to podziałki przysłony i odległości mam na dole obiektywu. Czy ja dobrze kombinuję, że tam są takie trzy małe dziurki na obwodzie na mini imbusy i trzeba poluzować w adapterze mocowanie gwintowania wkrętu m42 i ustawić je w innej pozycji?
Sowy nie są tym, czym się wydają...