Szmelcwageny i inne

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Re: Szmelcwageny i inne

Post autor: rbit9n »

Obrazek
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Awatar użytkownika
sorevell

Post autor: sorevell »

Obrazek
zdyboo

Post autor: zdyboo »

Jechałby dalej, ale mu się kontenery skończyły.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

To zupełnie jak Janosik - żyłby do dziś, gdyby nie zdrada...
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

na tego Tarpana chciałem wyciągnąć Owayna od trzech lat. poważnie.

Obrazek
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

O kurde!
Ale perła!
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

wpk pisze: 26 sie 2021, 14:29 O kurde!
Ale perła!
GDZIE!
a nie, nabrałeś mnie, to tylko rosa.

w sumie lepszy jeździł po Rajsze, Honeker z budą od beczki, ale ostatnio go nie widziałem.
zdyboo

Post autor: zdyboo »

Na moim podokiennym przejściu dla pieszych, właśnie miał miejsce lesbijski seks. Znaczy jedna pani puknęła drugą w za przeproszeniem dupę.

Pani w SUVie merca chyba nic nie uszkodziło się, ale Opel pani pukającej na przód nieco za bardzo do góry.

Obrazek

Panie jednak postanowiły nie blokować pasa ruchu i zaparkowały koło myjni.
gavin

Post autor: gavin »

Nie blokować? Niemożliwe, to musiały być przebrane chopy.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

rbit9n pisze: 26 sie 2021, 14:15 na tego Tarpana chciałem wyciągnąć Owayna od trzech lat. poważnie.
Tia. Wziąłbyś siekierkę i bym tam na pace w tych krzaczkach już został na wieki. :|

Dodano po 10 minutach 59 strzałach znikąd:
zdyboo pisze: 26 sie 2021, 15:25 Na moim podokiennym przejściu dla pieszych, właśnie miał miejsce lesbijski seks. Znaczy jedna pani puknęła drugą w za przeproszeniem dupę.
Na bank pukająca pisała coś na smartfonie. To jak baby piszą w czasie jazdy, to masakra. Zresztą... ogólnie od dawna obserwuję, że jeśli na drodze ktoś mnie ma wpuścić np. z podporządkowanej, gdy długi korek czy gdy dwa pasy przechodzą w jeden - 90% wpuszczają faceci. Baby z zaciętym ryjem jadą prosto, nie wiem, czy mają takiego pierta i nie widzą, czy boją się, że jak przyhamują to już nie ruszą.
A w ogóle to zostaję mizoginem. Jak niedługo pierdolnę post na facebooku to wszyscy moi damscy znajomi (czyt. znajome), wypierdola mnie z hukiem. Idzie mi o to, że już pozwalają sobie na takie teksty, że mnie na rzygi bierze. Musze sobie spisywać i napisać to jakoś pijany, bo mnie cholera bierze. Ostatnio koleżanka z pracy perorowała, że faceci są chujowi, bo nie pozwalają na wolność w związku, znaczy żeby się baby mogły pierdolić z innymi. To samo niemal słyszałem od innej, że może się nie pieprzy ale bez wiedzy męża spotyka się z innym, bo tamten jej daje jakiś psychiczny spokój. I te teksty wszędzie, jacy to mężczyźni głupi, prymitywni, dziecinni, śmieszni. Gdyby ktokolwiek podobnie napisał o kobietach, byłby skandal na miarę dożywotniego ostracyzmu. Np wczoraj wkurwił mnie wywiad Moniki Olejnik z Olgą Tokarczuk. Pierdoliły różne głupoty, ale też był tekst, że wiele kobiet jak idzie do polityki to zapomina dbać o interesy kobiet. Kurwa. A jakby tak w wywiadzie dwóch gości narzekało, że jakiś tam facet przestaje dbać o prawa mężczyzn? A może kurwa nie ma praw mężczyzn i kobiet, tylko są interesy ludzi? Równych? Nie, kurwa. Baby są równiejsze. Mają więcej praw, przecież to oczywiste, że im się więcej należy.
huj mnie strzeli.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
ODPOWIEDZ