Places
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Places
Się śmiejecie, ale obróbka, o której pisał żartobliwie Nordu byłaby pikusiem, przy tym jak obrabia Pietrek - rbit9n. Ale napiszę Wam w sekrecie, że sam widziałem (w końcu sąsiad, to wiem), jak w czasie pełni ścigał jakąś kozę, która zaplątała się na osiedle z okolicznych wiosek, celem napełnienia kuwetki kozią krwią miesięczną, która to jako jedyna nadaje odbitkom pewnego niepowtarzalnego kolorytu.
Sowy nie są tym, czym się wydają...

- Gdama
- Gdriada
Raczej kozie
Nie dość, że się zagalopowała w miasto, to jeszcze taki uszczerbek emocjonalny!

Pocieszyłeś mnie. Ja otwieram SE i wajchą w lewo , w prawo... do oporu...Owain pisze:Się śmiejecie, ale obróbka, o której pisał żartobliwie Nordu byłaby pikusiem, przy tym jak obrabia Pietrek - rbit9n. Ale napiszę Wam w sekrecie, że sam widziałem (w końcu sąsiad, to wiem), jak w czasie pełni ścigał jakąś kozę, która zaplątała się na osiedle z okolicznych wiosek, celem napełnienia kuwetki kozią krwią miesięczną, która to jako jedyna nadaje odbitkom pewnego niepowtarzalnego kolorytu.
do skutku i nie muszę latać nocą za kozami...

- rbit9n
- Ribitibi
ja też nie muszę. zamykam się w ściemni, włączam sobie płytę sleep i mam relaks.nordenvind pisze:Pocieszyłeś mnie. Ja otwieram SE i wajchą w lewo , w prawo... do oporu...Owain pisze:Się śmiejecie, ale obróbka, o której pisał żartobliwie Nordu byłaby pikusiem, przy tym jak obrabia Pietrek - rbit9n. Ale napiszę Wam w sekrecie, że sam widziałem (w końcu sąsiad, to wiem), jak w czasie pełni ścigał jakąś kozę, która zaplątała się na osiedle z okolicznych wiosek, celem napełnienia kuwetki kozią krwią miesięczną, która to jako jedyna nadaje odbitkom pewnego niepowtarzalnego kolorytu.
do skutku i nie muszę latać nocą za kozami...
a Ołajn chyba za dużo porto pije.
Dodano po 7 minutach 59 sekundach:
zresztą żeby takie ziarno i taki kontrast uzyskać na powiększeniu, trzeba by się nielicho postarać. nie wiem, może film 110 powiększać na 30x40cm.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Nastrojowe miejsce, czerwona żarówka.... i tata z mamą zamykający się na klucz "wywoływać odbitki"rbit9n pisze: ja też nie muszę. zamykam się w ściemni, włączam sobie płytę sleep i mam relaks....

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Dedykacja dla Uli:

- Owain
- Nasz Czelnik
- rbit9n
- Ribitibi
pomijając fakt, że nie robię odbitek, tylko powiększenia, to na dodatek używam bursztynowej lampy LED. a poza tym wolnego miejsca w ściemni mam jakieś 80 x 90 cm, także tego.nordenvind pisze:Nastrojowe miejsce, czerwona żarówka.... i tata z mamą zamykający się na klucz "wywoływać odbitki"rbit9n pisze: ja też nie muszę. zamykam się w ściemni, włączam sobie płytę sleep i mam relaks....
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
przebijam 5Ulami