Places

zdjęcia i o zdjęciach - bez dogmatu
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Re: Places

Post autor: Owain »

Się śmiejecie, ale obróbka, o której pisał żartobliwie Nordu byłaby pikusiem, przy tym jak obrabia Pietrek - rbit9n. Ale napiszę Wam w sekrecie, że sam widziałem (w końcu sąsiad, to wiem), jak w czasie pełni ścigał jakąś kozę, która zaplątała się na osiedle z okolicznych wiosek, celem napełnienia kuwetki kozią krwią miesięczną, która to jako jedyna nadaje odbitkom pewnego niepowtarzalnego kolorytu.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
puch24

Post autor: puch24 »

:shock: O rany boskie!
Awatar użytkownika
Gdama
Gdriada

Post autor: Gdama »

Raczej kozie ;) Nie dość, że się zagalopowała w miasto, to jeszcze taki uszczerbek emocjonalny!
nordenvind

Post autor: nordenvind »

Owain pisze:Się śmiejecie, ale obróbka, o której pisał żartobliwie Nordu byłaby pikusiem, przy tym jak obrabia Pietrek - rbit9n. Ale napiszę Wam w sekrecie, że sam widziałem (w końcu sąsiad, to wiem), jak w czasie pełni ścigał jakąś kozę, która zaplątała się na osiedle z okolicznych wiosek, celem napełnienia kuwetki kozią krwią miesięczną, która to jako jedyna nadaje odbitkom pewnego niepowtarzalnego kolorytu.
Pocieszyłeś mnie. Ja otwieram SE i wajchą w lewo , w prawo... do oporu...
do skutku i nie muszę latać nocą za kozami... :mrgreen:
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

nordenvind pisze:
Owain pisze:Się śmiejecie, ale obróbka, o której pisał żartobliwie Nordu byłaby pikusiem, przy tym jak obrabia Pietrek - rbit9n. Ale napiszę Wam w sekrecie, że sam widziałem (w końcu sąsiad, to wiem), jak w czasie pełni ścigał jakąś kozę, która zaplątała się na osiedle z okolicznych wiosek, celem napełnienia kuwetki kozią krwią miesięczną, która to jako jedyna nadaje odbitkom pewnego niepowtarzalnego kolorytu.
Pocieszyłeś mnie. Ja otwieram SE i wajchą w lewo , w prawo... do oporu...
do skutku i nie muszę latać nocą za kozami... :mrgreen:
ja też nie muszę. zamykam się w ściemni, włączam sobie płytę sleep i mam relaks.
a Ołajn chyba za dużo porto pije.

Dodano po 7 minutach 59 sekundach:
zresztą żeby takie ziarno i taki kontrast uzyskać na powiększeniu, trzeba by się nielicho postarać. nie wiem, może film 110 powiększać na 30x40cm.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
nordenvind

rbit9n pisze: ja też nie muszę. zamykam się w ściemni, włączam sobie płytę sleep i mam relaks....
Nastrojowe miejsce, czerwona żarówka.... i tata z mamą zamykający się na klucz "wywoływać odbitki" :mrgreen:
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Dedykacja dla Uli:

Obrazek
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

:) Czterech uli bym nie obrobił... :>
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

nordenvind pisze:
rbit9n pisze: ja też nie muszę. zamykam się w ściemni, włączam sobie płytę sleep i mam relaks....
Nastrojowe miejsce, czerwona żarówka.... i tata z mamą zamykający się na klucz "wywoływać odbitki" :mrgreen:
pomijając fakt, że nie robię odbitek, tylko powiększenia, to na dodatek używam bursztynowej lampy LED. a poza tym wolnego miejsca w ściemni mam jakieś 80 x 90 cm, także tego.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
nordenvind

przebijam 5Ulami

Obrazek
ODPOWIEDZ