bo krowę trzeba najpierw umyćzdyboo pisze: Moi rodzice jak byli ostatnio na gospodarstwie co po dziadkach zostało, to kupili trochę takiego mleka prosto od krowy, żeby się zsiadło i było do obiadu. Zsiąść się zsiadło, ale efekt był, że wszyscy po tym mleku sraczki dostali.
Czapka
- rbit9n
- Ribitibi
Re: Czapka
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2020, 13:54 przez rbit9n, łącznie zmieniany 2 razy.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Ale że od razu całą? 

- rbit9n
- Ribitibi
- danz1ger
Shoot First, Ask Questions Later.
Kurczę, pamiętam i takie. Na samą myśl, że ktoś to doi i mleko pije robiło mi się niedobrze.
Od wielu lat już nie bywam na prawdziwej wsi, nie wiem jak jest teraz, ale przez parę ładnych lat jeździłem na wakacje w siedleckie (obecnie lubelskie), i generalnie była to Polska "C" - a do wschodniej granicy jeszcze było co najmniej ze 100 km.
Od wielu lat już nie bywam na prawdziwej wsi, nie wiem jak jest teraz, ale przez parę ładnych lat jeździłem na wakacje w siedleckie (obecnie lubelskie), i generalnie była to Polska "C" - a do wschodniej granicy jeszcze było co najmniej ze 100 km.

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
O rety! Myślałem, że tylko ja tak miałem...
Zakładamy "Klub rzygających na widok mlecznego kożucha"?

- Owain
- Nasz Czelnik
Ja się na gospodarce nie znam, bo moja rodzina, zarówno od strony matki jak i ojca, co najmniej od 3 czy nawet 4 pokoleń nie mieszkała na wsi, nie miała trzody, kur, krów ni pola. Nie miałem też żadnych cioć i wujków z gospodarstwem.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Jedyne co musisz wiedzieć to, że wydoić można wszystko co ma sutki.
PS A kożuch oczywiście obrzydliwy. Podobnie jak mleko prosto z cyca lub nawet nieco ostudzone w studni. Łeee.
PS A kożuch oczywiście obrzydliwy. Podobnie jak mleko prosto z cyca lub nawet nieco ostudzone w studni. Łeee.
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2020, 14:48 przez cz4rnuch, łącznie zmieniany 1 raz.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
PS Jeśli krowa non stop była przywiązana do żłoba, to i tam srać musiała. Więc gdzie się mogła położyć? Ano, w tym swoim gównie. Zwykle preferowała jeden bok, i ten był cały oblepiony.
- Owain
- Nasz Czelnik
Pirx ma sutki, nawet z 10, ale na razie on doi mnie z kasy na weta, zabawki, karmę, wolierę i odkup zniszczonych sprzętów.
Sowy nie są tym, czym się wydają...