Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Ale mnie jebnął kręgosłup, od operacji tak nie bolało, nocka nieprzespana, tramal zapodany, leżę i kwiczę.
Kwiczę też na jebaną skarbówkę, niby przedłużyli termin składania pita do 31 maja, co jest jebaną farsą, bo musisz wcześniej odrzucić przygotowany pit w systemie e-pit, bo inaczej klepną ci go i już w maju chuja rozliczysz, a pewnie nie każdy się zorientuje. No i kurwa niedopłatę też trzeba zwrócić do końca kwietnia, co chyba byłoby istotniejsze niż rozliczenie. Mało tego, jak rozliczysz sobie pit do końca maja i wówczas się dowiesz, że masz niedopłatę, to ci przyjebią odsetki karne od końca kwietnia.
Kwiczę też na jebaną skarbówkę, niby przedłużyli termin składania pita do 31 maja, co jest jebaną farsą, bo musisz wcześniej odrzucić przygotowany pit w systemie e-pit, bo inaczej klepną ci go i już w maju chuja rozliczysz, a pewnie nie każdy się zorientuje. No i kurwa niedopłatę też trzeba zwrócić do końca kwietnia, co chyba byłoby istotniejsze niż rozliczenie. Mało tego, jak rozliczysz sobie pit do końca maja i wówczas się dowiesz, że masz niedopłatę, to ci przyjebią odsetki karne od końca kwietnia.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Mostki mozesz zacząć robić. Takie proste na początek. Plecami na podłogę i unosisz biodra do góry.
Dodano po 1 minucie 36 strzałach znikąd:
Oni w tem rzondzie to jak coś wymyślą to ani rąk ani nóg nie ma. Montypajton, że też tacy partacze mogą rzondzic.
Dodano po 1 minucie 36 strzałach znikąd:
Oni w tem rzondzie to jak coś wymyślą to ani rąk ani nóg nie ma. Montypajton, że też tacy partacze mogą rzondzic.
- Owain
- Nasz Czelnik
Robię mostki takie własnie, ale zarzuciłem ćwiczenia na rzecz woliery dla kota. A wczoraj niestety obcinałem sobie szpony u stóp no i to chyba następstwo przygięcia - ech, życie na śrupkach...
A rząd... myślę, że to niezależne od rządu, raczej betonowa masa w skarbówce to zawsze jest, niezależnie od tego, kto przy sterze.
A rząd... myślę, że to niezależne od rządu, raczej betonowa masa w skarbówce to zawsze jest, niezależnie od tego, kto przy sterze.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
No ja też muszę te mostki i skręty bo plecy z wiekiem coraz mocniej dają znać.
Kurwa, ja wiedziałem, że tak będzie.
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/koronaw ... at/we4d6lp
Ponieważ siedzę w temacie certyfikacji to certyfikat przedstawiony przez p. Chludzińskiego jest gówno warty. Nie twierdzę, że same maseczki też, ale dokumentacja jest do dupy. Na całe szczęście po wtopie w Holandii i Finlandii chiński rząd zaczął wymagać od eksporterów przedstawienia odpowiedniej dokumentacji.
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/koronaw ... at/we4d6lp
Ponieważ siedzę w temacie certyfikacji to certyfikat przedstawiony przez p. Chludzińskiego jest gówno warty. Nie twierdzę, że same maseczki też, ale dokumentacja jest do dupy. Na całe szczęście po wtopie w Holandii i Finlandii chiński rząd zaczął wymagać od eksporterów przedstawienia odpowiedniej dokumentacji.
- vid3
- Kontakt:
Mam identyczne jak na tym klipie. Czyli mogę odetchnąć.
- rbit9n
- Ribitibi
a to chyba Bangladesz, a nie Chiny.
ja mam zgrzewane.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Otóż to. Bez maski oddycha się zdecydowanie skuteczniej.
- poor
- Rich poor
..i zeby tylko tego nie widzial.nordenvind pisze: ↑22 kwie 2020, 22:43 tymczasem lokalna katastrofa, Wołkow w niebie się przewraca...
https://poranny.pl/pozar-w-biebrzanskim ... d/43029570