z.Jazdy

crème de la crème
ODPOWIEDZ
gavin

Re: z.Jazdy

Post autor: gavin »

... Obrazek
zdyboo

Post autor: zdyboo »

Jak to tylko na balkon, to weź co Ci bardziej pasuje. Myślałem, że do wożenia na miasto. Wtedy u-lock lżejszy i zapewnia dobry poziom ochrony. Choć nie jest tak łatwy do użycia jak łańcuch. Idealnie się nadaje do stojaków odwrócone "U". Z innymi już może być różnie. Łańcuch za to waży w dużo i zajmuje masę miejsca, chyba że wzorem kurierów z NY opasać się nim.
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Nie mam balkonu, ale z doświadczenia wiem, że naj na balkonie czymać czarną mambę.
gavin

piłeś bro?
Awatar użytkownika
sorevell

Post autor: sorevell »

zdyboo pisze:
sorevell pisze: 12 maja 2020, 12:59Chyba że u operatora
Rower średnio w tym pomaga. U mnie zatrzymuje może wzrost, ale niespecjalnie pomaga zmniejszyć już masę.
Chodzi mi o to, w rowerze Sebastiana pewnie ciężka jest rama i wideł. I jakby chodziło o zmniejszenie masy, to od tego trzeba by było zacząć. Potem koła. Wymiana przerzutek, hebli i tym podobnych drobiazgów to zwykle ostatni etap.
W każdym razie mój MTB waży 13,1 kg, a to przecież full suspension.
Chodziło mi o to, że mając zestaw rower + operator, łatwiej zgubić ten kilogram u operatora niż w rowerze.
zdyboo

Post autor: zdyboo »

Marcin, ja wiem, ale mimo wszytko kilogram zgubiony w sprzęcie to jak z pięć u operatora.
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

gavin pisze:piłeś bro?
A jak.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

cz4rnuch pisze: 12 maja 2020, 21:15 Nie mam balkonu, ale z doświadczenia wiem, że naj na balkonie czymać czarną mambę.
Wywieszałeś swoją mambę przez balkon? :shock:
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

B4mbę.
gavin