Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
- no_gravity_Carlos
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
uuu niedosad oblesny
Niestety, matka filolog, ojciec filolog, macoszka filolog, to i synu się dostało przy okazji.

Dodano po 1 minucie 52 strzałach znikąd:
W pewnym sensie wyrastałem wśród słowników.

Jako dziecko pytałem ludzi, jakimi językami mówią, a nie czy.

Dodano po 46 strzałach znikąd:
A poza tym, zawsze przypominasz mi o Zdebie z Marka Piegusa.

Zdybem zostałem w technikum, jeden z nauczycieli tak mnie nazwał i zostało.
Podwójne "o" dopisałem sobie jak zacząłem się udzielać w Internecie na grupach dyskusyjnych gdzieś w okolicach 2001 roku. Niemniej jednak występują tylko w mianowniku.
Zdyb jako postać występuje epizodycznie w Sadze o Wiedźminie konkretnie w tomie "Wieża Jaskółki". Zdyb okazuje się być prostakiem, nieukiem i kretynem. Wrzuca do ognia "Pół wieku poezji" Jaskra.
Kiedyś miałem adres mejlowy zaczynający się na "zdyb_o2" i pewnego dnia napisał do mnie ktoś o nazwisku Zdyb z pytaniem z jakiej części Polski pochodzę, bo szuka korzeni. Także ten.
Podwójne "o" dopisałem sobie jak zacząłem się udzielać w Internecie na grupach dyskusyjnych gdzieś w okolicach 2001 roku. Niemniej jednak występują tylko w mianowniku.
Zdyb jako postać występuje epizodycznie w Sadze o Wiedźminie konkretnie w tomie "Wieża Jaskółki". Zdyb okazuje się być prostakiem, nieukiem i kretynem. Wrzuca do ognia "Pół wieku poezji" Jaskra.
Kiedyś miałem adres mejlowy zaczynający się na "zdyb_o2" i pewnego dnia napisał do mnie ktoś o nazwisku Zdyb z pytaniem z jakiej części Polski pochodzę, bo szuka korzeni. Także ten.
- no_gravity_Carlos
jak to mowi Gavcio: Zdyboo rowny gosc!
narzedzi jeszcze nie kupilem bo pierdolca mozna dostac bardziej niz przy wyborze obiektywu
narzedzi jeszcze nie kupilem bo pierdolca mozna dostac bardziej niz przy wyborze obiektywu
- Owain
- Nasz Czelnik
Zdybcio przemiły jegomość.
Dodano po 51 minutach 2 strzałach znikąd:
Nołgrawitus myśli o narzędziach, a gav wszystko pięknie instaluje i testuje i jeździ.
Dodano po 51 minutach 2 strzałach znikąd:
Nołgrawitus myśli o narzędziach, a gav wszystko pięknie instaluje i testuje i jeździ.

pińcet postów na okresie próbnym.
Dodano po 26 strzałach znikąd:
Syzyfowe prace.
Dodano po 26 strzałach znikąd:
Syzyfowe prace.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
No to dajemy Ci drugie 500+.