Rowerowe dyr-dymały
Re: Rowerowe dyr-dymały
Koza nabrała agresywności. Daje radę bardziej.
Plecak lub jakieś torby mocowane do roweru polecam. Kiedyś też jechałem z aparatem w torbie na ramieniu i nie chcąc wjechać w dwie małolaty, które mi beztrosko wymusiły pierwszeństwo położyłem rower. Obiektyw musiał się udać do pana magika.
Plecak lub jakieś torby mocowane do roweru polecam. Kiedyś też jechałem z aparatem w torbie na ramieniu i nie chcąc wjechać w dwie małolaty, które mi beztrosko wymusiły pierwszeństwo położyłem rower. Obiektyw musiał się udać do pana magika.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
No bo tyle kosztuje sam gavin - 500 i już.
Bez extrasów oczywiście, bo wtedy 500+.
a wiela to waży? roweryk w sensie
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Za karę a zarazem w nagrodę powinieneś je zerżnąć.
Nie lubię pierdolenia bez sensu.
Muszę tylko wyregulować hamulce. Jaki powinien być dystans pomiędzy klockami a obręczą ?
Kiedyś leciałem fajną ścieżka w Kph, pachnące łąki, lasek na horyzoncie.
Wylatują z zakrętu i 5m przede mną dwie panny sikają rozkraczone frontem do mnie.
Kiedy je mijałem, krzyknęły tylko cześć, ja im odpowiedziałem i tyle historii.
Kiedyś leciałem fajną ścieżka w Kph, pachnące łąki, lasek na horyzoncie.
Wylatują z zakrętu i 5m przede mną dwie panny sikają rozkraczone frontem do mnie.
Kiedy je mijałem, krzyknęły tylko cześć, ja im odpowiedziałem i tyle historii.
Ostatnio zmieniony 20 cze 2020, 22:33 przez nordenvind, łącznie zmieniany 1 raz.
jak mnie się moja biała włoszka podobuje!
Najdroższe rowery jakie widziałem fizycznie w sklepie, to włoskie klasyczne kolarzówki z carbonu.
dystans mynymum byle klocki nie tarli o łobrench
A to już jak wolisz. Ja wolałem jak najmniejszy, klamka hebla miała łapać szybko, cała modulacja była w palcu wskazującym.nordenvind pisze: ↑20 cze 2020, 22:32Muszę tylko wyregulować hamulce. Jaki powinien być dystans pomiędzy klockami a obręczą ?
Wiesz jak regulować?
Górale z karbą idą łeb w łeb. W tym roku Trek zaprezentował model Supercaliber do ścigania się w MTB. Najbiedniejsza wersja kosztuje 18 tysi. Najbardziej wypasiona 48. Chociaż najdroższa szosówka Treka jest o dychę droższa. Przy czym Trek nie jest najdroższą firmą na rynku. Najdrożej zawsze wychodzi składanie roweru, ale w zamian dostajesz dokładnie to co chcesz.nordenvind pisze: ↑20 cze 2020, 22:35 Najdroższe rowery jakie widziałem fizycznie w sklepie, to włoskie klasyczne kolarzówki z carbonu.