Dupa

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Re: Dupa

Post autor: wpk »

Shame on me!
Ale i tak pokaż, bo lepsze takie niż żadne. :P
zdyboo

Post autor: zdyboo »

abishai pisze: 03 paź 2020, 10:40 O! czyżby kolega również spędzał słoneczną sobotę z przyjaciółmi, na kocyku w miejskim parku, smakując cyderka? W efekcie czego zagubił się w nim (w tym parku) niczym w stumilowym lesie kubusia puchatka i trzeba było wysyłać ekspedycję ratunkową?
Prawie, ale nie słoneczną sobotę, ale upalny wieczór. Nie na kocyku, a na leżaczku, nie w miejskim parku, a w toskańskim pensjonacie, nie cyderka, a prosecco. Było spoko degustacja lokalnych win, aż ktoś przyniósł prosecco. Potem się obudziłem i chciałem współspacza opierdolić czemu światła nie zgasił, ale okazało się, że nie ma potrzeby, bo już był dzień. Wszystko pomiędzy wieczornym leżaczkiem, a łóżkiem rano pozostaje dla mnie tajemnicą po dziś dzień.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

To może i lepiej, skoro to był współspacz a nie współspaczka.
aisoglaM

Post autor: aisoglaM »

Palimpsesty czasem lepsze niż brutalna rzeczywistość :D
zdyboo

To mój stały współspacz wyjazdowy. Już były sytuacje "dwa mężcizny w jednym łóżko" i wszyscy byli zadowoleni. Zresztą wtedy chyba odpadł szybciej ode mnie.
aisoglaM

zdyboo pisze: 03 paź 2020, 16:57 To mój stały współspacz wyjazdowy. Już były sytuacje "dwa mężcizny w jednym łóżko" i wszyscy byli zadowoleni. Zresztą wtedy chyba odpadł szybciej ode mnie.
Ja tam jestem bardzo, bardzo tolerancyjna. Głasku, głasku :D Grunt, że pełne zadowolenie hehe
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

A klapsy?
aisoglaM

W! Pytasz Tomka o klapsy? o tempora! O mores!
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Ciebie pytam.
zdyboo

Ja muszę mieć współspacza nie chrapiącego, bo sam nie chrapię. Chrapanie innych mnie budzi i nie daję potem zasnąć. Jak się nie da to zostają jeszcze stopery, ale po co mam sobie wpychać coś do ucha na kilka godzin, jak wystarczy, żeby też druga osoba nie chrapała. Klapsy nie wiem czy mnie budzą, pewnie tak.
ODPOWIEDZ