Things
Re: Things
No tak, może polkę tańczyć. Albo foxtrota. Póki się nie rozleci. 

Skąd ta moda w miastach na pick-up, np. wśród krawaciarzy ? 

Moda nie moda, normalne auto użytkowe. Parkingi są dostosowane. Bardzo często zimą widać pick-upy z lemieszami do odśnieżania, bowiem w innym wypadku posiadacz nie wyjechałby z domu na ulicę. Raptor to akurat wersja eksluzywna i kto może, ten szpanuje. Tak w ogóle pick-up jako taki, a szczególnie Ford F-150 ma pozycję numer 1 w sprzedaży, bo to najbardziej praktyczne auto do wszystkiego. Pięć, czy nawet sześć osób wejdzie, na pakę tonę wrzucisz, a jeszcze pociągnie parotonową przyczepę. No i pług możesz zapiąć i po lodzie pod górkę wejdzie.
Jedynym minusem może być zużycie paliwa, ale kto by na to zwracał uwagę?
Jedynym minusem może być zużycie paliwa, ale kto by na to zwracał uwagę?

Bardziej mi pasują wersje z hardtopem i wydają się bardziej praktyczne do miasta.
Chociaż to ustrojstwo psuje fajną widoczność z tyłu.
Chociaż to ustrojstwo psuje fajną widoczność z tyłu.
Ale to nie w pick-upie. Górę możesz ściągać w Jeepie i to tylko chyba we Wranglerze, tak samo jak demontować szybko drzwi i składać przednią szybę dla lepszej wentylacji. W pick-upach nie spotkałem takiego udogodnienia.
No chyba, że masz na myśli nadbudówkę na pace, ale to jest mało praktyczne i szpeci pojazd.
No chyba, że masz na myśli nadbudówkę na pace, ale to jest mało praktyczne i szpeci pojazd.
Właśnie myślałem o tej na pace. Tylko po co rozdrabniać się skoro jest wersja Hennessey 
Czy dodają do niej krzynkę tej napitki ?

Czy dodają do niej krzynkę tej napitki ?
Pewnie flaszkę, albo i nie... Jest też wersja Harley-Davidson, to i Harleja możesz mieć.
Jak se dokupisz.
Gadu gadu, a foty brak...
Tu wersja od Shelby, czyli jeszcze bardziej wściekłe 700 koni.

Jak se dokupisz.

Gadu gadu, a foty brak...
Tu wersja od Shelby, czyli jeszcze bardziej wściekłe 700 koni.

I jeszcze łyżka dziegciu.
Toyota i Nissan też robią dobre pick-upy. Znaczy robiły, bo ostatnio Nissan wszedł we współpracę z Reno.
http://www.europe4x4mag.com/2016/03/03/ ... k-chassis/
Toyota i Nissan też robią dobre pick-upy. Znaczy robiły, bo ostatnio Nissan wszedł we współpracę z Reno.

http://www.europe4x4mag.com/2016/03/03/ ... k-chassis/
A GM sprzedał Opla i Wokshola grupie PSA, czyli, uwaga, OPEL nie będzie już samochodem niemieckim, tylko FRANCUSKIM. Czyli będzie już oficjalnie należał do tej grupy samochodów na F, których NIE należy kupować.
Ale może przynajmniej paski rozrządu przestaną się zrywać po przejechaniu limitu + 1 km (albo i przed osiągnięciem limitu do wymiany paska).
Za to zaczną się notoryczne problemy z elektryką...

Ale może przynajmniej paski rozrządu przestaną się zrywać po przejechaniu limitu + 1 km (albo i przed osiągnięciem limitu do wymiany paska).
Za to zaczną się notoryczne problemy z elektryką...

Ale ja w ramach stosowania się do tej zasady zajeżdżam czwartego Fiata...