Ja miałem w Bytowie przyjemność straszyć nocą na zamku, dzwoniąc łańcuchami pod hasłem "Przebacz mi, Brunhildo", a rano kupiłem sobie regionalną pamiątkę z Bytowa - zasilacz do laptopa, bo nie wziąłem z domu, a potem miałem kolejną frajdę - przejazd przez wąskie uliczki Bytowa niemałym samochodem z większą od niego przyczepą - a mistrzem jazdy z przyczepą nie jestem.
Czapka
-
puch24
Re: Czapka
Dobre! 
Ja miałem w Bytowie przyjemność straszyć nocą na zamku, dzwoniąc łańcuchami pod hasłem "Przebacz mi, Brunhildo", a rano kupiłem sobie regionalną pamiątkę z Bytowa - zasilacz do laptopa, bo nie wziąłem z domu, a potem miałem kolejną frajdę - przejazd przez wąskie uliczki Bytowa niemałym samochodem z większą od niego przyczepą - a mistrzem jazdy z przyczepą nie jestem.
-
cz4rnuch
Też mam arcyciekawą historię z Bytowa. Nazwy knajpki nie ujawnię byśta tam nie pielgrzymowali. Dzień dobry. Dzień dobry. Poproszę kolę zero. Yyy, nie mamy koli zero, mamy 0,2 w takich malutkich buteleczkach. Koniec historii.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nie wiem, co powiedzieć.
-
aisoglaM
Czterech czapek to z Was na raz nikt nie miał

To było taj, ej Ruda, kcech wietnamski kapeluto do zdjęcia na insta - Yo! no pewnie, to masz i podaj dalej. Tak. Lepiej jak jest wincy

To było taj, ej Ruda, kcech wietnamski kapeluto do zdjęcia na insta - Yo! no pewnie, to masz i podaj dalej. Tak. Lepiej jak jest wincy

-
cz4rnuch
Świat zna jeszcze większych zboczeńców.

-
aisoglaM
hehheee - o nieeee - będę starać się bardziej 
-
nordenvind
bardzo ładnie Asia, zwłaszcza zawadiacko w tej na bakier
te czabki wyłowiłaś po tych co wypadli za burtę i już nie wypłynęli ?
-
aisoglaM
Jam Małgorzata od urodzenia - aisogłaM - od tyłu Małgosianordenvind pisze: 15 paź 2020, 13:44bardzo ładnie Asia, zwłaszcza zawadiacko w tej na bakier
te czabki wyłowiłaś po tych co wypadli za burtę i już nie wypłynęli ?
Dzięki
Dokladnie....ekostyle hehe gdzieś tam widziałam krokodyle
-
nordenvind
Przepraszam z tą Asią, zmałpowałem głupio Woytka z innego postu 
-
aisoglaM
spokooooooks <3 ale serio z tymi kapelutkami było tak, że robiłam sobie selfiaka -myślę sobie, kurde ciężkie te kapelusze, Wietnamki takie drobne kobietki, że im wygodnie no ale cóż kultura.. Dopiero potem przeglądam zdjęcia kontrolnie - ooo madafaka - i dopiero poźniej już na ostatniej prostej strzeliłam fotkę z jednym prawilnym hehenordenvind pisze: 15 paź 2020, 14:13 Przepraszam z tą Asią, zmałpowałem głupio Woytka z innego postu![]()