Ja nie robiłem nic. A doświadczenie w kwarantonnowaniu pewne mam więc mogę uchodzić za eksperta.aisoglaM pisze:Yo! co się robi na kwarantannie?
Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Do mojego szwagra przyjeżdżali. Z 4 piętra im przez okno machał. Choć Policjanci nie w ciemię bici i puszczali teksty, może pan zejdzie i nam otworzy.
to nie można schodzić i władzy otwierać?
Kurde nastawiłam budzik na 3 w nocy zeby z psem isc
Kurde nastawiłam budzik na 3 w nocy zeby z psem isc
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
E no, luz - "na psa" przecież chyba wolno po mordorze grasować.
Policja przyjeżdżała, czasami po 2 razy dziennie, ale wtedy nie działała ta apka do szpiegowania. Pieska może lepiej oddaj komuś na ten czas lub załatw kogoś do wyprowadzania. Nie wiem jak żyjesz z sąsiadami, ale niektórzy lubią podpierdalać.
Qurna jaka apka? Nie mogę psa oddać, bo jej robię zastrzyki codziennie dwa razy ;/
Z tego co wiem to nie możesz wyjść za próg mieszkania, domu czy pomieszczenia gdzie odbywasz kwarantannę. Żadnego wyprowadzania psa, chodzenia po flaszkię itp. Nawet śmieci nie możesz iść wyrzucić.
Jak już masz zamiar wychodzić z psem to przynajmniej telefon zostawiaj w domu.
Co ciekawe mój irlandzki przyjaciel jak w pod koniec sierpnia przyleciał z Wrocławia na powrót do Dublina, to musiał z całą rodziną odbyć kwarantannę, ale z psem mógł na legalu wychodzić na spacery.
Jak już masz zamiar wychodzić z psem to przynajmniej telefon zostawiaj w domu.
Co ciekawe mój irlandzki przyjaciel jak w pod koniec sierpnia przyleciał z Wrocławia na powrót do Dublina, to musiał z całą rodziną odbyć kwarantannę, ale z psem mógł na legalu wychodzić na spacery.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Przecież poprzednio ludzie sobie psy wypożyczali na godziny...
Teraz tak nie jest?
Marcin, Rocco nie był wtedy z Tobą?
Teraz tak nie jest?
Marcin, Rocco nie był wtedy z Tobą?
Nie, no ja tylko na 2 na około bloku
peszek trochę, że mieszkam na przeciwko komisariatu. Muszę, niech mnie biorą w kajdany. Trudno.