Kota dawno nie było

zdjęcia i o zdjęciach - bez dogmatu
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Re: Kota dawno nie było

Post autor: Owain »

puch24 pisze:No to jednak Ci powiem, że pierdolisz o tych nieudanych zdjęciach. Jak zresztą zwykle, od samego początku, odkąd Cię znam. Bardzo ładnie wykorzystujesz ograniczoną GO, jaką daje Ci pełna klata i jasny obiektyw. A to, co jest nieostre, jest na tyle ostre, że pozostawia bardzo przyjemne pole do domysłów.
Och, ach! Maćku, niczego nie wykorzystuję, taki miałem obiektyw, taką miał GO, niczego nie planowałem, mewy nie przekupiłem, niczego nie wykorzystuję. Jak zwykle wyszło przypadkiem.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Ligo

Post autor: Ligo »

To ten, co ma kciuka do ssania? A tak w ogóle, to zadziwia mnie ta ekipa kocio-psia wcześniej. Widać, że żyją i knują wspólnie.
puch24

Post autor: puch24 »

Owain pisze:
puch24 pisze:No to jednak Ci powiem, że pierdolisz o tych nieudanych zdjęciach. Jak zresztą zwykle, od samego początku, odkąd Cię znam. Bardzo ładnie wykorzystujesz ograniczoną GO, jaką daje Ci pełna klata i jasny obiektyw. A to, co jest nieostre, jest na tyle ostre, że pozostawia bardzo przyjemne pole do domysłów.
Och, ach! Maćku, niczego nie wykorzystuję, taki miałem obiektyw, taką miał GO, niczego nie planowałem, mewy nie przekupiłem, niczego nie wykorzystuję. Jak zwykle wyszło przypadkiem.
A jednak weź Niepierdol!

Tylko Ci się wydaje, że wyszło Ci to przypadkiem. Być może podświadomie, ale jednak wyszło Ci tak, jak wyszło. Ponieważ dość regularnie Ci tak "samo wychodzi", to nie jest to przypadek.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Otóż to.
JacekB

Post autor: JacekB »

Skoro wychodzi przypadkiem i bez udziału fotografa, to mamy jak znalazł temat do założenia na żółtym o aparatach i obiektywach, które przypadkiem od niechcenia robią dobre zdjęcia. Będzie miał wzięcie. :mrgreen:
puch24

Oj jakie fajne!!!
puch24

Jak Woytek, nie zdjąłeś osłony przeciwsłonecznej! ;-)
Kobra z niego straszna, ale pewnie tylko ziewał...
puch24

No tak, z dekielkiem byłoby mniej ciekawe... :-)
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Obrazek
Sowy nie są tym, czym się wydają...
puch24

Ja też poproszę o adres śmietnika. Będziemy tam lecieć na wyprzódki. :-D
ODPOWIEDZ