Och, ach! Maćku, niczego nie wykorzystuję, taki miałem obiektyw, taką miał GO, niczego nie planowałem, mewy nie przekupiłem, niczego nie wykorzystuję. Jak zwykle wyszło przypadkiem.puch24 pisze:No to jednak Ci powiem, że pierdolisz o tych nieudanych zdjęciach. Jak zresztą zwykle, od samego początku, odkąd Cię znam. Bardzo ładnie wykorzystujesz ograniczoną GO, jaką daje Ci pełna klata i jasny obiektyw. A to, co jest nieostre, jest na tyle ostre, że pozostawia bardzo przyjemne pole do domysłów.
Kota dawno nie było
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Kota dawno nie było
Sowy nie są tym, czym się wydają...
To ten, co ma kciuka do ssania? A tak w ogóle, to zadziwia mnie ta ekipa kocio-psia wcześniej. Widać, że żyją i knują wspólnie.
A jednak weź Niepierdol!Owain pisze:Och, ach! Maćku, niczego nie wykorzystuję, taki miałem obiektyw, taką miał GO, niczego nie planowałem, mewy nie przekupiłem, niczego nie wykorzystuję. Jak zwykle wyszło przypadkiem.puch24 pisze:No to jednak Ci powiem, że pierdolisz o tych nieudanych zdjęciach. Jak zresztą zwykle, od samego początku, odkąd Cię znam. Bardzo ładnie wykorzystujesz ograniczoną GO, jaką daje Ci pełna klata i jasny obiektyw. A to, co jest nieostre, jest na tyle ostre, że pozostawia bardzo przyjemne pole do domysłów.
Tylko Ci się wydaje, że wyszło Ci to przypadkiem. Być może podświadomie, ale jednak wyszło Ci tak, jak wyszło. Ponieważ dość regularnie Ci tak "samo wychodzi", to nie jest to przypadek.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Otóż to.
Skoro wychodzi przypadkiem i bez udziału fotografa, to mamy jak znalazł temat do założenia na żółtym o aparatach i obiektywach, które przypadkiem od niechcenia robią dobre zdjęcia. Będzie miał wzięcie. 

Oj jakie fajne!!!
Jak Woytek, nie zdjąłeś osłony przeciwsłonecznej! 
Kobra z niego straszna, ale pewnie tylko ziewał...

Kobra z niego straszna, ale pewnie tylko ziewał...
No tak, z dekielkiem byłoby mniej ciekawe... 

- Owain
- Nasz Czelnik
Ja też poproszę o adres śmietnika. Będziemy tam lecieć na wyprzódki.