Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
puch24

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: puch24 »

Wiesz, smutno jest, jak coś fajnego się kończy. Dobrze się czułem w wątku o NEXie i pobocznych, choć ja byłem tam wysoce niekoszerny, bo nie mam NEXa. Dopóki bywaliście tam Wy, wątek był ciekawy. Teraz pojawia się tam jeden wpis dziennie, od wielkiego dzwonu.
Założyłeś drugi wątek, w bardziej swobodnym miejscu, aż komuś znów zaczęło to przeszkadzać, i też się rypnęło. Szkoda.

Bardzo się cieszę, że założyliście to forum, gdzie można sobie popitolić na dowolny temat w takiej formule, jaka się komu podoba. (no, z wyjątkiem "kotleta", bo tego bym nie zdzierżył ;-) - zwłaszcza w wykonaniu osób, dla których cała fotografia kręci się tylko i wyłącznie wokół kotleta, czy to ślubnego, czy produktowego, za to bez cienia fantazji).
Meliszipak

Post autor: Meliszipak »

Ja chcę uciekać do przodu...
Ostatnio zmieniony 22 lis 2016, 21:39 przez Meliszipak, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Gdama
Gdriada

Post autor: Gdama »

Meliszipak pisze: Niech się teraz sami branzlują torbami, aefami, kolorem obiektywów i długością pasków.
Howgh! :)
Wielu tak właśnie myśli, bo niektóre wątki sprzętowe są tam po prostu żałosne. A fotografii w tym żadnej...
puch24

Meliszipak pisze:Było fajnie, ciekawie, inaczej to rozpieprzyli.
No i dobra. Niech się teraz sami branzlują torbami, aefami, kolorem obiektywów i długością pasków.
Nie no, kolorem obiektywów to "myśmy" się brandzlowali, twierdząc, że czarne są ostrzejsze od srebrnych... ;-)
puch24

Meliszipak pisze:Ja chcę uciekać do przodu...
Masz rację. Nie da się wejść dwa razy do tej samej rzeki. Nie ma powrotu do tego, jak było fajnie "tam".

Zaraz, zaraz, czy ktoś już wcześniej tego o rzece nie powiedział?
Meliszipak

puch24 pisze: Nie no, kolorem obiektywów to "myśmy" się brandzlowali, twierdząc, że czarne są ostrzejsze od srebrnych... ;-)
Wiem.
Nie takie contextus miałem na myśli :)
Meliszipak

Poważnie to srebrne są gorsze bo powodują niepożadane odbicia w oczach modelki.
tomfoot

Post autor: tomfoot »

Słuchajcie, ja na nikoniarzach jestem krótko, bo od 2011. Dłużej o rok bawię na canon-board (bom canonier). Gdzieś z rok temu napisałem na żółtym, ze w porównaniu do cb moderatorzy są w porządku, bo wydawalo się mi ze to przez modow cb zostalo rozwalone. Ale to co w ostatnich miesiącach na nikoniarzach moderacja odpierdala to porażka. Jest to klika wzajemnej adoracji i kompletnego przerostu formy nad treścią. W sumie wydawalo się mi, ze Jacek jeszcze jest w porządku. I w sumie czasem nadal się tak mi wydaje. Natomiast patrząc na komentarze idioty rycerza, czy słodkie pierdzenie zośkacostam odechciewa się tego forum. Ja mam taka wadę, ze jak kogoś za idiotę uważam, to mu to mówię i jak cos mi się nie podoba to również to jasno artykułuję. Stąd zazwyczaj poklasku nie znajduję, ale nie o ilość a jakość chodzi w zyciu!
W zasadzie to zapomniałem co chciałem napisać :-) moze tyle, ze chyba nie warto sobie głowy tamtymi frustratami zaprzątać glowy i forum. Dzieki panowie - Wojtek i Sebastian - ze to miejsce chciało Wam się otworzyc. Może czasem cos z tego będzie.
PS
A w ogóle, to żeby slodko nie bylo: od 2011 do maja 2016 mialem na żółtym forum dwie pojedyncze karteczki, od kiedy z Wami zacząłem się zadawać przez pól roku zlapalem w nexach i psonicznej sześć kolejnych i obecnie pracuje nad siódmą. Jesteście kwintesencją ZŁA! Na szczęście tego dobrego :-)
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

A żebyś pękł! :D
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

tomfoot pisze: Dzieki panowie - Wojtek i Sebastian - ze to miejsce chciało Wam się otworzyc.
Tak po prawdzie, to namówił nas Ligo:)
Sowy nie są tym, czym się wydają...
ODPOWIEDZ