FantasMałgorie

crème de la crème
ODPOWIEDZ
zdyboo

Re: FantasMałgorie

Post autor: zdyboo »

aisoglaM pisze: 13 lis 2020, 07:57A jak jestes na urlopie?
Pierwsze dwa, trzy dni budzę się jak do roboty, ale potem przechodzę w tryb urlopowy i wyleguję się w łóżku do siódmej.
Chodzę też później spać. Normalnie staram się kłaść gdzieś koło jedenastej. Na urlopie, jak czytam i mnie wciągnie, to muszę się pilnować, żeby nie zapomnieć o spaniu.
Awatar użytkownika
abishai
Osia mówiła - Abiszabi

Post autor: abishai »

zdyboo pisze:Ja podczas normalnej pracy wstawałem zawsze o 5.45 i rzadko do tego budzika potrzebowałem. Teraz od marca na zdalnej wstaję o 7 i to już w ogóle nie nastawiam budzika. Nie zaspałem jeszcze na pracę zdalną od 8, choć wiem, że były w fabryce już takie przypadki.

Mięczaki ;)

Ja kiedyś zaspałem do pracy którą zaczynałem o 22.
Jednak pamiętam też sytuację kiedy.. przespałem wyjście z pracy i zamiast skończyć o 6 rano, wstałem jak gdyby nigdy nic o 9 rano, ku totalnemu zaskoczeniu ludzi z kolejnej zmiany :)
Ale to było dawno temu, za studenckich czasów kiedy się mieszkało na warszawskich Jelonkach, a aby podreperować zawsze cienki studencki portfel dorabiało w Danonie.

Żeby jednak nie odbiegać od tematu, w Lublinie też kilka razy byłem, ale po opisywanej już tutaj przygodzie w Puławach jakoś nie za bardzo była ochota by wybierać się ponownie w tamte rejony.
zdyboo

Post autor: zdyboo »

Damian, nie bądź mięczak i zrób sobie podróż sentymentalną po miejscach obciachów młodości.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Właśnie. I margO byś za mnie ucałował, i w ogóle.
Awatar użytkownika
abishai
Osia mówiła - Abiszabi

Post autor: abishai »

W sumie.. to nie taka głupia myśl. Odwiedzić wszystkie te miejsca gdzie coś się zburaczyło za młodości.
Tylko czy to teraz było by bezpieczne?
Nie można mnie na pewno uznać za patrijote wedle obecnych standardów, jednak moja definicja patriotyzmu znacznie się mija z tym co obecnie jest uznawane:( Może tylko fryz mam patryjotyczny;)
Zupełnie mnie skreśla fakt że jeden z moich bardzo dobrych znajomych to gey, w szcześliwym związku, w pracy też mam jednego jak to ładnie określają, niebinarnego. No i co w takiem przypadku?
Niestety najgorsza to moja niewyparzona gemba, nie potrafię przejść obok udając że nic nie widzę, gdy komuś dzieje się krzywda, przez co kilka razy wpadałem w kłopoty, a i po ryju się oberwało. Ale się człowiek nic nie nauczył.
Więc w świetle takich faktów, wycieczka teraz to chyba zły pomysł, poczekam na wiatr odnowy;)

A margO chętnie ucałuje, tylko co ona na to?
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

vid3 pisze: 12 lis 2020, 20:46
Ukryta zawartość
To forum wymaga zarejestrowania i zalogowania się, aby zobaczyć ukrytą zawartość.
Szanowny Krzysiu-kozofilu, skoro tak twierdzisz - a ja przecież nie mam podstaw, by kwestionować zjawiska, których nie sprawdziłem - proszę Cię uprzejmie o listę tych wszystkich "artystycznych dusz", które wg Ciebie osobiście i wyłącznie przegoniłem z tego forum.
Bo w ramach wolnego czasu obok pracy zdalnej chciałbym zaktualizować bazę danych, która, jak się okazuje, nie jest kompletna.
Awatar użytkownika
vid3
Kontakt:

Post autor: vid3 »

Wow.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt: