Świetne!
Pogoda w regionie
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Pogoda w regionie
Nie, albowiem to jedna z 2 osób konkretnie niecierpiących mnie na AO.
Tego nie da się zilustrować.wpk pisze:Nie do żadnego cienia wiatru, tylko do ostrego cienia mgły!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Rzuciłeś mi wyzwanie.
- sorevell
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
To raczej dobrze. 

No okej, niechże trochę sypnie śnieżkiem. A potem od razu lato.
Dokładnie tak. No, wiosna też może być, choć ja niestety pyłkowy od lutego do września, potem grzybowo-pleśniowy, potem mroźno-astmatyczny, a potem jest znów luty i pierwsze pyłki. 

Ło matulu. Współczuć.
Ze wszystkich pór roku najbardziej nie lubię wiosny. Zawsze mam S.A.D od wczesnej młodości w tym czasie. Wszyscy się cieszą a ja się chowam w najciemniejszy kąt swojej duszy. Najgorsze miesiące - marzec - maj. Zdecydowanie. Potem jakoś leci. Nawet zimne dziady listopady mi nie przeszkadzają AŻ tak bardzo. W normalnych okolicznościach chodziłabym do kina, teatru czy do knajp. Teraz, wiadomo, trzeba przeczekać.
Ze wszystkich pór roku najbardziej nie lubię wiosny. Zawsze mam S.A.D od wczesnej młodości w tym czasie. Wszyscy się cieszą a ja się chowam w najciemniejszy kąt swojej duszy. Najgorsze miesiące - marzec - maj. Zdecydowanie. Potem jakoś leci. Nawet zimne dziady listopady mi nie przeszkadzają AŻ tak bardzo. W normalnych okolicznościach chodziłabym do kina, teatru czy do knajp. Teraz, wiadomo, trzeba przeczekać.