Stream of consciousness

zdjęcia i o zdjęciach - bez dogmatu
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sorevell

Re: Stream of consciousness

Post autor: sorevell »

Wygląda na szczęśliwego.
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Efekt uboczny Cannabis. Ja zaś po wódzie robię się bardzo kochliwy. Ciorny przytulas.

Obrazek
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

cz4rnuch pisze:Będziesz w necie o dragi wypytywał to skończysz jak Bogusław L.
:shock: Dragi?! :shock: Myślałem, że chcesz tego topionego Kulpiksa przedać!!!! :mrgreen:
cz4rnuch pisze:Efekt uboczny Cannabis. Ja zaś po wódzie robię się bardzo kochliwy. Ciorny przytulas.
Jak dobrze sprzedali 200 kg haszyszu, to przytulają ;) :D
Sowy nie są tym, czym się wydają...
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Dla Ciebie po znajomości tysionc pincet + gołąb pocztowy za nieśmigany, niezamoczony (żartowałem z tymi kwiatami) super sprzęcior do którego możesz sobie bez problemu wystrugać wizjer swoim szwajcarskim scyzorem. Jako, że jak sam twierdzisz zdjęć robić nie potrafisz i musisz potem rzeźbić pół dnia w PSie by jakoś to wyglądało to różnicy między piksem a siódemką i tak nie zauważysz. Zresztą tę siódemkę chętnie przyjmę w rozliczeniu. Może mi szczęście przyniesie przy następnej kumulacji. W bonusie mogę nawet złożyć gwoździem swój autograf na wyświetlaczu.

PS Dałbym jakiegoś emota z diabłem, ale nie wiem gdzie się tego szuka. :twisted:
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Zastanowię się :P Ale poważnie zastanawiam się nad wymienieniem się z kimś za normalną A7. Na kij mi ta stabilizacja? A różnica w wadze zauważalna. A może dokupić drugą a7? Jak krem do twarzy - na dzień i na noc. :D
Sowy nie są tym, czym się wydają...
samek

Post autor: samek »

Owain pisze:Zastanowię się :P Ale poważnie zastanawiam się nad wymienieniem się z kimś za normalną A7. Na kij mi ta stabilizacja? A różnica w wadze zauważalna. A może dokupić drugą a7? Jak krem do twarzy - na dzień i na noc. :D
Jak mi rok temu Woytek doradzał kupno A7II, to porównywałem sobie z A7 - bo jednak trochę brzęczących w kieszeni by zostało. I nie.
Z jednego durnego powodu ułożenia spustu.
puch24

Post autor: puch24 »

Qwix, nie rezygnuj ze stabilizacji!!!
To się naprawdę przydaje!
Ja klnę na czym świat stoi, że Nikony i Samsungi mają ją w obiektywach, czyli w NIEKTÓRYCH obiektywach...
Fakt, miałem kiedyś Pętaxa K10D, ze stabilizacją matrycy, i działała ona tak sobie - mniej skutecznie, niż nikonowska czy samsungowa w obiektywach, ale działała z KAŻDYM obiektywem, z denkiem od butelki, a nawet BEZ obiektywu! ;-) To miało swoje zalety. Z obiektywami AF ogniskowa wczytywała się sama, z innymi - trzeba ją było wpisać ręcznie, ale działało to w miarę skutecznie.
A chyba lepsza taka sobie stabilizacja niż żadna.
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

wpk pisze:
Ale stygmatów to już giaury nie zauważyły... :P
jestem usprawiedliwiony, mam astygmatyzm.

Edyta dodaje, a właściwie Natalia, nasza technik - stażysta: ale brzydal. dosłownie.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Wszyscy stygmatycy to brzydale.
puch24

Post autor: puch24 »

Ergo, a-stygmatycy to pięknisie?
ODPOWIEDZ